Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LOVE VISION OF SOUND

31/03/2018 @ 13:00 - 15:30

LOVE VISION OF SOUND.

lydvision med ceremonier, Fløjte( Native American), Rawdrum, Krystal og Tibetanske metal syngeskåle meditation med fælles Toning.

Krystal og Metal klangskåle meditation med intutitiv lydhealer og vokal sanger

Maria M.K.Kristensen også guider ceremonierne.

Fløjter(Native American) Oleg Stig TuruMoi

Rawdrum m.m. Musiker, lydhealer Radoslaw Bekieler

Vi inviterer til en lyd renselse og guidet ceremoni for frigivelse af skyld, skam og frygt “THe Sacred Womb” for at rense vores individuelle negative karma og slippe vores fælles negative strøm i Fælles feltet om jorden.

For at få kontakt til den positive strøm i os, guides øvelsen “The Himmalayan Heart Activation”, for at vi lettere kan bygge et mere balanceret liv ud fra, hvad vi ønsker at skabe.

I lydmeditationen inviteres du til en fælles vejrtræknings øvelse for at komme dybere ind i dig selv og slippe det ydre rum og for igen at åbne os mod det ydre rum, slutter vi meditationen med en fælles toning til jordens og vores fælles bevidstheds Felt.

Oleg Stig TuruMoi og Radoslaw Bekieler understøtter ceremoniarbejdet med lyd såvel som individuelle bidrag med deres specielle instrumenter, lyd og toner. Velkommen til LOVE VISION OF SOUND i DOMEN.

Vision for bæredygtige fremtider: LOVE VISION OF SOUND.

Er en vision om at skabe Bevidsthed med LYD, CEREMONI OG MEDITATION. Vi skaber forandringsprocesser i det individuelle rum i menneskets indre gennem kontakt med lyden. Når vi tillader lyden at skifte fokus fra ydre til indre forøger vi vores muligheder for at skabe ud fra indre oplevelser af værdi og slippe negative tankemønstre. Samtidig med at vi bagefter giver lyd tilbage til det fælles rum, Dome of Visions, og videre til jordens fælles bevidsthedsfelt, for at påvirke vores alles fremtid på en positiv måde gennem vores intention og fællesskab i domen.

Vision for fremtidens by: At skabe positiv vækst og rum for at  by, samfund og mennesker kan udfoldes på bedste vis.

Details

Date:
31/03/2018
Time:
13:00 - 15:30
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: