Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leadership Lodge

15/05/2014 @ 15:00 - 18:30

Leadership Lodge er et ‘shelter’ og netværk for ledere, som ønsker at udforske og praktisere det indredrevne og helhedsorienterede lederskab.

“What is your practice for maintaining center, knowing ground, feeling peace? No leader can persevere through these challenges without a deliberate and disciplined practice for cultivating these qualities. And we must support one another like never before.”

– Margaret Wheatley

*

Hvad kan vi lære af naturen?

Naturen er en del af os, og vi er en del af naturen. Mange af os bruger naturen mere eller mindre bevidst – og det gælder uanset, om vi opfatter den som
det grønne, miljøet, det landlige eller det hele. Naturen er en kilde til energi, fødevarer, oplevelser, healing og inspiration, og måske også i stigende grad kilde til viden om selvorganiserende systemer, diversitet og et nyt lederskab?

*

PROGRAM

15.00-15.30: Velkommen. Tina Monberg, mediator, og Gitte Larsen, fremtidsforsker, byder velkommen til årets andet møde i Leadership Lodge – og Martin Manthorpe, strategi- og udviklingsdirektør i NCC, der er entreprenøren bag Dome of Visions fortæller kort om den midlertidige bygning.

15.30-16.30: Rasmus Erjnæs, biolog og seniorforsker ved Institut for Bioscience – Vildtbiologi og Biodiversitet, Aarhus Universitet, holder et inspirationsoplæg med udgangspunkt i bl.a. bogen “Natur” (fra seien “Tænkepauser”, Aarhus Universitetsforlag, 2013). Der er tid til spørgsmål og dialog.

16.30-16.45: Pause – og de forskellige lodges går hver for sig

16.45-18.15: Lodge-meetings (forslag til agenda præsenteres på mødet)

18.15-18.30: Afslutning i plenum

*

“Der er nogle meget tankevækkende paralleller mellem mennesker og natur. Konkurrence- planter ødsler med ressourcerne, smider om sig med blade, sparer ikke på noget og tonser derudaf uden at give plads til andet omkring sig. Det billede kan man jo godt genkende fra samfundsstrukturen. For at give plads til diversitet er man nødt til at selvbegrænse, og jeg savner nogle politikere, der tør stille spørgsmål til, om der findes et alternativ til vækst.” – Rasmus Erjnæs i interviewet “Vild med vildskab”, Magisterbladet, 2013.

“Jo mere plads vi giver [til naturen, red.], jo mere plads bliver der også til os selv. og […] plads er en forudsætning for udvikling, liv og mangfoldighed.” – Rasmus Ejrnæs i bogen Natur.

*

Læs mere på leadershiplodge.dk, Facebook og LinkedIn

Details

Date:
15/05/2014
Time:
15:00 - 18:30

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark
+ Google Map

Organizer

Gitte Larsen
Email:
gitte@houseoffutures.dk
%d bloggers like this: