Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LauRie Spring Summer 2019

18/06/2018 @ 08:00 - 16:00

Vi kommer fra LauRie, som er en 30 år gammel virksomhed, beliggende i Risskov ved Århus.

Vi producerer bæredygtigt dametøj og skal tage billeder af vores sommerkollektion 2019, som vi skal fotografere på nogle skønne naturlige modeller.

Vision for bæredygtige fremtider: LauRie er den første virksomhed inden for vores segment (damemode), som er Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder, at vores tøj er fri for skadelige kemikalier.

Hos LauRie er langtidsholdbare produkter en hjørnesten, og vi er stolte af, at mange af vores produkter allerede har været en essentiel del af mange kvinders garderobe gennem en årrække. For os betyder det både, at kvalitet og design er værd at værne om, og at vi sikrer mindre tøjspild – noget vores miljø har gavn af. Vores mål er, at minimum 60 pct. af LauRies tøjkollektion ikke er sæsonbetonet, så tøjet kan bruges igen og igen.

Foruden at producere langtidsholdbare produkter uden skadelige kemikalier, støtter vi flere vigtige mærkesager. Vi har blandt andet tilsluttet os FN’s Global Compact – verdens største initiativ inden for virksomheders samfundsansvar, der kæmper for at fremme menneske- og arbejdsrettigheder, miljø og antikorruption. Vi arbejder desuden tæt sammen med Business Social Compliance Initiative (BSCI), hvor vi stræber mod en forbedring af menneske- og arbejdsrettigheder i vores egen tøjproduktion.

It’s got to feel right – i dag – i morgen – og i fremtiden

Vision for fremtidens by: Vi støtter op om vores lokale by og har valgt, at vores fotoshoot skal tages i Dome of Visons. Det er ny spændende arkitektur, som er udført bæredygtigt, hvilket går godt i tråd med vores værdier i virksomheden.

Details

Date:
18/06/2018
Time:
08:00 - 16:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizers

LauRie A/S
Eva Holm
%d bloggers like this: