Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kvindelige kræfter

17/08/2018 @ 15:00 - 15:40

Kvindelige Kræfter er et program for klassisk solo-saxofon kun skrevet af kvindelige komponister. Koncerten indeholder improvisation, udfordrende teknikker og musikalske variationer. Det specielle ved kompositionerne er netop det, at de er skrevet af kvindelige komponister, og mange af dem lever i dag og er aktive som komponister. Der er ikke meget musik for klassisk solo-saxofon skrevet af kvinder, og det er derfor en unik mulighed for at få indblik i, hvad det vil sige.

Et af stykkerne er komponeret af udøveren selv og blev uropført februar 2018. Komponisterne kommer fra Tyskland, Norge, USA og Frankrig, og det giver musikken et vidt spænd kulturelt set.

Vision for bæredygtige fremtider: Min vision er at skabe en verden,hvor unge tør at tage chancer, hvor mennesker tør at udvikle sig hele livet igennem og lade sig inspirere af hverandre fremfor at bygge mure. Jeg både tror og mener, at musik kan skabe disse broer, og at følelser, som vi musikere formidler ud til publikum, kan blive virkelige. Især ser jeg det som vigtigt at få unge, klassiske musikere til at turde komponere og skrive egen musik og fremføre den – også kvinder.

Der er nok mange derude med visioner og drømme,  som de ikke vover at realisere. Dette vil jeg inspirere til. Vise at den eneste, der står i vejen for at du lykkes, er dig selv og de rammer, som du sætter op! Prøv, gør og mærk kræfterne, som bor inde i sjælen. Det er min vision!

Vision for fremtidens by: Fremtidens by er en by med mennesker, som løfter hinanden op, lader sig inspirere og beholder kontakt med sig selv. Det er en by, hvor gamle normer og regler for, hvordan det er rigtigt at se ud eller opføre sig, er smidt væk. Hvor man får rum til at finde ud af, hvem man er og udvikler sig hele livet igennem. Fremtidens by har musik som giver glæde, musik, der inspirerer, og musik, der stiller spørgsmål. Det er ok at tvivle, det er i orden at ønske, så mest af alt drivkraften til at udvikle står stærkest. I fremtidens by respekterer vi fortiden, lytter til nutiden, inspirerer til fremtiden og tager hånd om hinanden!

Details

Date:
17/08/2018
Time:
15:00 - 15:40
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: