Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KULTURENTREPRENØR udstilling

03/02/2017 @ 15:00 - 05/02/2017 @ 18:00

Musikere og kunstnere fra Kulturentreprenøruddannelsen udstiller værker og præsenterer musik med omdrejningspunktet “Min indre aktivist, det jeg brænder for”. Værkerne er site specific og skabt til Dome of Visions.

Udstilling åbner den 3. februar og værkerne vil være udstillet frem til den 5. februar.

Kulturentreprenør er en ny uddannelse på Godsbanen i Aarhus
Uddannelsen har til formål at udvikle unge kunstneres og musikers virke, samtidig med at de får værktøjer og praktisk erfaring i forhold til at lave kulturelle projekter.
Uddannelsen er to-årig og SU berettiget, og er en del af Den Kombinerede Ungdomsuddannelse.

ÅBNINGSTIDER: kl. 10-18.00.

Vision for bæredygtige fremtider: KULTURENTREPRENØR har en vision om at skabe en uddannelse der kan udvikle unge kunstnere og musikere, og give dem mod på at blive en aktiv del af det omliggende samfund.

Vision for fremtidens by: Vi har brug for unge til at skabe en bedre by og verden. KULTURENTREPRENØR er derfor en uddannelsen der skal udvikle unges kunstneriske og musiske virke, gennem kulturelle projekter – og gennem dette skabe liv og blive en aktiv del af det fremtidige samfund. Vores vision er at skabe et rum for unge at eksperimenterer i og dermed bliver klogere på hvilket specielt bidrag den enkelte kan give til verden.

Details

Start:
03/02/2017 @ 15:00
End:
05/02/2017 @ 18:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Kulturentreprenør
%d bloggers like this: