Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kulturchok i egen kultur

06/06/2018 @ 17:00 - 19:00

6. juni besøger Sine Riisager Stambord Aarhus. Her vil hun fortælle om sine erfaringer med at vende hjem til Danmark efter et mangeårigt arbejdsliv i udlandet. Hvilke udfordringer møder man som repat, når man aldrig har arbejdet i Danmark? Hvordan slår man rødder igen – både fagligt og socialt? Hvordan kan man få et kulturchok i den kultur, der burde være ens egen, og hvordan navigerer man i det?

Det er nogle af de spørgsmål, Sine Riisager vil besvare i dagens indlæg i Dome of Visions. Med i bagagen har hun års ophold på Cypern og 14 år i Athen, Grækenland, hvor hun bl.a. var Fakultetschef på et internationalt universitet, fungerende kulturattaché på Den Danske Ambassade og Vicedirektør på Det Danske Institut.

Siden sin hjemkomst til Danmark for fem år siden, har Sine været selvstændig i kulturbranche, men besluttede i 2017 at skifte branche. Siden da har hun arbejdet i det private erhvervsliv med bl.a. kommunikation.

Der bliver god tid til at networke med hinanden før og efter indlægget. Drikkevarer kan hertil købes i caféen i Dome of Visions.

Det er gratis at deltage men husk at tilmelde dig.

Stambord er et globalt koncept for udenlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DABGO.

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at skabe en god velkomst for internationale tilflyttere og deres familier, sikres fastholdelse af ressourcer og kompetencer, som det danske samfund efterlyser.

Vision for fremtidens by: Aarhus skal være en mangfoldig by, hvor alle nationaliteter trives og kan danne netværk.

Details

Date:
06/06/2018
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: