Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kosmoklang præsenterer: De fire skandinaviske årstider

19/10/2017 @ 20:00 - 22:30

Oplev de skandinaviske årstider gennem en visuel, anderledes opsætning.

I et tværkunstnerisk samarbejde præsenterer foreningen Kosmoklang de fire skandinaviske årstider. Sammen har fire dygtige lyddesignere og performance artister skabt en fortælling, der tager publikum med på en rejse gennem kalenderens kvartaler: forår, sommer, efterår og vinter. Dome of Visions rum er tænkt med i den visuelle opsætning til lyden af de fire forskellige lyddesign. Vi har forsøgt at skabe et projekt, hvor lyddesign og den kunstneriske niche kan udfolde sig.

Projektet er drevet af frivillige, der alle brænder for at skabe og eksperimentere. Gennem interaktion og samarbejde på tværs af de faglige fag vil vi forsøge at udfordre publikum og skabe en helhedsoplevelse.

I er garanteret en sjov og spændende aften, hvor performance og lyddesign i samarbejde vil præsentere årstiderne for jer.

Vision for bæredygtige fremtider: Foreningen Kosmoklang er skabt i håb om at kunne skabe rum og plads til projekter på tværs af scene, kunst, lyd og visuelt design. Gennem samarbejde med kulturaktører fra vækstlaget forsøger vi at give medlemmerne mulighed for at udvikle sig, prøve nye ideer af, sparre og indhente inspiration fra andre kulturaktører. Foreningen er udelukkende drevet gennem frivillighed, samarbejde og kreativitet: især passion om at skabe sjove løsninger.

Vision for fremtidens by: Vi håber at kunne bidrage til mere rum til at turde eksperimentere – og især turde dele med hinanden. Vores kreativitet skal sættes på prøve for at udvikle sig, hvilket skal ske gennem sparring eller ved at prøve af. Derfor ønsker vi at skabe projekter, hvor der er plads til netop disse to. Vi håber at bidrage til et spirende kulturliv og opfordrer til flere samarbejder på tværs af det faglige felt og de kulturelle scener i byen.

Details

Date:
19/10/2017
Time:
20:00 - 22:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Kosmoklang
%d bloggers like this: