Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: Yune + Sant

03/12/2016 @ 20:00 - 23:30

To bands direkte fra det sprøde musikalske vækstlag i Aarhus, tager jer denne aften på musikalsk rejse i Dome of Visions.

Døre 20.00
Yune 21.00
SANT 22.00
VI SES!
Yune udforsker rammerne for alternativ popmusik i en umiddelbar søgen efter det smukke, og har, med førstesinglen ‘Paranomia’, markeret sig som et nyt navn på den danske indiescene.
Bandets debutkoncert på SPOT 2016 følges i efteråret op af singlen ‘Easy Sleeper’ der er produceret i tæt samarbejde med Brian Batz (Sleep Party People) og en novemberturné rundt på en række danske spillesteder.
Yunes fornemmelse for balancen mellem det fængende og melankolske, har allerede vakt interesse hos aktører på både det danske og udenlandske marked.

SANT

En spritny sekstet fra hjertet af byen, men hvor der aldrig er langt til det ydre rum. SANT
blander ungdommens mod med et musikalsk talent og en ambition, der rækker til månen.
Lydbilledet mixer twanget guitar, dragende strygere og den klassiske salonpianist bevæbnet med en
skarpladt synthesizer. I centrum står Sara Flindts svævende vokal, der i et dansksproget univers
lader følelser og drømme løbe helt og aldeles løbsk.

Vision:

Vision for en bæredygtig by: Byen skal være smuk. Byen skal være inspirerende. Den skal stimulere alle sanser ligeværdigt igennem kunst, kultur og arkitektur. Den skal være inspireret af sig selv, engageret i sig selv og kommunikere med sig selv. Den skal satse på værdier der ikke kan måles i tal og som ikke fysisk kan ses udefra. Den skal være ærlig og vise, hvad den er.

Den skal være fyldt med farver, så vi kan mærke naturen omkring os og ligeledes gennem sansestimulation, gøre os opmærksomme på vores omgivelser og deres udvikling. Den skal være årvågen, og mærke efter når luften bliver tyk og grå. Dens beboere skal dele af sig selv, og med hinanden.

Details

Date:
03/12/2016
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Yune & Sant
%d bloggers like this: