Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert med rayo de luna

21/03/2018 @ 20:00 - 21:30

Kom og hør historier fra nær og fjern! Duoen rayo de luna synger og spiller sange fra deres rødder og fra deres rejser og inviterer ind til deres musikunivers i unikke Dome of Visions midterrum, hvor der er hyggeligt (og mindre koldt).

rayo de luna består af Ray Riveros, som med sit forførende guitarspil skaber det perfekte rum for Luna Ersahins orientalske og nordiske vokal.

Luna Ersahin er forsanger i AySay og var en del af Aarhus Kulturhovedstads åbningsceremoni og er bosat i Aarhus. Det er første gang, duoen spiller i Danmark, da Ray bor i Frankrig!

Siden sidste sommer har Ray og Luna rejst og spillet koncerter i Portugal, Spanien, Frankrig, Ukraine, Kroatien og Tyrkiet. I sig selv repræsenterer de fire kulturer. Ray er fransk/venezuelaner og Luna dansk/tyrkisk. Undervejs udviklede duoen sig til et kreativt musikkollektiv for musikere, de møder på deres vej, som deler og spiller med dem. Det er netop mødet mellem disse forskellige traditioner og inputs, der skaber den unikke tone i musikken.

Så kom og tag med på en rejse fra mellemøsten, gennem balkanlandene til Sydamerika og tilbage til Norden.

Desuden kommer Nevesta’s Voice, som er sangsamlere fra hele verden og synger, inden koncerten går i gang!

Lyt til rayo de luna her:

https://www.youtube.com/watch?v=yLLdZv5bBZQ&feature=youtu.be

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er at inspirere til en udvidet forståelse af forskellig traditionel musik. Ved at vise både hvordan to forskellige kulturers musik kan smelte sammen og afvige fra hinanden, er vores håb at skabe et rum, hvor det er naturligt. At forstå andres kultur i en smeltedigel med sig selv er at forstå dette: at vi alle er her og skal have plads på jorden. Det ansvar, der ligger hos os alle, bliver nemmere at indse, når man kommer tættere på hinanden som mennesker.

Vision for fremtidens by: Vores vision for fremtidens by er, at byen er sprudlende med kulturelle arrangementer, der tilgodeser mange former for kunst. At der er plads til alt, fordi folk er nysgerrige.

Details

Date:
21/03/2018
Time:
20:00 - 21:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

rayo de luna
%d bloggers like this: