Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: IKI release på Dome Of Visions

23/03/2018 @ 20:00 - 22:30

Den anmelderroste og DMA­vindende vokalgruppe IKI udgiver sit tredje studiealbum ORACLE  23. marts 2018. Samme aften fejres dette med en eksklusiv koncert i Dome of Visions i Aarhus. Albummet ORACLE er produceret af den danske lydkunstner Mike Sheridan og føjer nye elektroniske lag af mystik til IKI’s eksperimenterende, hypnotiske lydunivers.

IKI består af fem kvinder fra Norge, Finland og Danmark, alle med base i København. Sammen arbejder de med deres vokaler som bærende instrumenter og improvisationen som kunstnerisk redskab. Ved brug af maskiner og pedaler manipulerer de deres egne stemmer live på scenen. Musikken, som opstår i et dragende her­og­nu­øjeblik sammen med publikum, spænder over trance­lignende soundscapes til ulmende avant­garde beats og strukturer.

ORACLE’s visuelle verden er bygget op omkring masker designet af den fremadstormende Londonbaserede maskemager Damselfrau (som også har lavet designs til bl.a. Björk og Beyonce). Med maskerne understreger de fem kvinder det smukke, mystiske og tribale element i deres musik.

IKI har eksisteret siden 2010 og har turneret i det meste af Europa. De har udgivet albummene “IKI” i 2011, “LAVA” i 2014 og EP’en “DEW” i 2016.

IKI er: Anna Mose (DK), Kamilla Kovacs (DK), Jullie Hjetland (DK/NO), Guro Tveitnes (NO) og Johanna Sulkunen (FIN)

www.ikivocal.com www.facebook.com/ikivocal www.instagram.com/ikivocal

Musikvideo: ARCHAEA (1. single fra ORACLE) http://bit.ly/2GfGBW1

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision med det vi laver (improvisation) er bl.a. at inspirere til at være mere til stede i nuet, opleve musikken/kunstnen/whatever i livet sammen. Det er vel en form for bæredygtig livstil.

Vision for fremtidens by: Vores vision for fremtidens by, er en by fyldt med kulturelle tilbud.

Details

Date:
23/03/2018
Time:
20:00 - 22:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

IKI
%d bloggers like this: