Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Koncert: Dreams From My Body

24/06/2018 @ 17:00 - 18:15

Dreams From My Body.

En elektronisk koncert med sang, stemmeflader, tekster og soundscapes skabt af sanger og performancekunstner Katrine Faber i samarbejde med den amerikanske elektroniske musiker og komponist Michael Mcdermott.

Cellist Aksel Striim er gæstende kunstner.

Koncerten er udviklet i forbindelse med det nordiske projekt Singing Our Place, som Faber arbejder med på Grønland og Island siden 2015 med sit Teater Viva.

Faber og Mcdermott mødtes på Island i 2017 og har fortsat samarbejdet i Berlin.

De er optagede af forbindelsen mellem mennesker, natur og vores fælles fremtid.

Teksterne og musikken beskæftiger sig med klimaforandringer, personlige forandringer og samfundsændringer.

Koncerten besynger skabelser, undergange og nye begyndelser med humor, vildskab og håb. Fabers stemme danser mellem dyret og mennesket i møde med Mcdermotts stinkende sitrende naturlandskaber.

Vision for bæredygtige fremtider: Koncerten Dreams From My Body er en del af det nordiske cross art projekt Singing Our Place.

Singing Our Place undersøger forholdet mellem natur, mennesker og vores fælles fremtid.

Projektet skabes af Teater Viva, Danmark, og har indtil videre lavet projekter i Danmark, Island og Grønland.

Projektet arbejder gennem koncerter, teaterforestillinger, lydinstallationer og community plays på at lade kunsten hjælpe os mennesker med at lytte til os selv, vores egen natur og naturen omkring os.

Vision for fremtidens by: Dreams From My Body og projektet Singing Our Place peger frem mod en by og et samfund, hvor planter, dyr og mennesker er ligeværdige beboere på jorden. Hvor alting er bygget op omkring en forståelse og en erkendelse af, at vi ikke kan leve uden hinanden. Singing Our place peger frem mod en by og et samfund i resonans med alt levende og en bevidsthed om, at alt levende kræver omsorg, respekt og at blive hørt. Vi besynger vores omgivelser og det fælles liv.

Details

Date:
24/06/2018
Time:
17:00 - 18:15
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Katrine Faber
%d bloggers like this: