Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jule-event for børn

10/12/2017 @ 12:00 - 15:00

RumbleTumble inviterer til Juleevent for børn. I domen vil der blive læst op fra RumbleTumbles julekalender Klara Kan Alt finder julehyggen, hvor vores helt Klara Kan Alt, og hendes bedste ven Preben Pessimist, sammen skal finde julehyggen. Vi lever os ind i juleeventyret og hjælper Klara og Preben. Efter oplæsningen fylder vi domen med hygge og laver julepynt sammen.

Programoversigt:
12:00 – RumbleTumbles juleværksted åbner.
12:30 – Oplæsning af RumbleTumbles julekalender.
13:00 – Vi fortsætter i juleværkstedet; der vil være æbleskiver og tilbehør.
15:00 – Afslutning, tak for i dag.

Vision for bæredygtige fremtider: RumbleTumble er til for at inspirere til den frie leg. Vi skaber et univers, hvor alle børn har adgang til spændende og udviklende legeprodukter og et legeunivers, de kan spejle sig i. Et univers, som børn nysgerrigt kan udforske og gå på opdagelse i.

Eventet skal fremme børns udvikling og deres lyst til leg og læring. Til dette event udforsker vi julen i RumbleTumble-universet. Børnene skal have en hyggelig dag, hvor vi sammen finder julehyggen og får brugt vores fælles fantasi. Mest af alt har eventet dog en vision om at skabe en god, sjov og nærværende dag for alle deltagende.

Vision for fremtidens by: RumbleTumble ønsker at skabe et miljø, som inspirerer og fremmer børns udvikling. Et miljø, som er åbent for børn i alle aldre og indbyder til leg og kreativitet. Her skal drømme ende i virkelighed. Fremtidens by skal skabe fremtidens børn, som er bevidste om deres udvikling, motivation i livet og forståelse for verden.

Details

Date:
10/12/2017
Time:
12:00 - 15:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

RumbleTumble
%d bloggers like this: