Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jazz-jam i Domen

09/02/2017 @ 19:00 - 23:30

Der inviteres til jazz-jam i Dome of Visions!

Klokken 19:00-20:00 åbnes jammen med slagkraftig burner-jazz af Thorbjørn Stefansson (kontrabas), Johannes Bohn (trommer), Jascha Briand (guitar), Albert Burchardt (sax) og Maria Dybbroe (sax). Her vil du b.la. vil opleve hårdtslående udgaver af ‘My Favorite Things’ og ‘Caravan’.

Derefter er der jam, hvor alle kan deltage.

Kom ned og hyg og hør en masse dejlig musik!

Vision for bæredygtige fremtider: Det er meget vigtigt for os at kigge tilbage på de store jazz-navne, der tidligere har sat hver deres markante og unikke præg på jazzmusikken igennem tiden. For for at bevæge sig fremad musikalsk og være nytænkende må man nemlig også kigge tilbage i tiden. Vores vision er derfor at skabe mere fokus på den traditionelle jazz, således at den kan bruges som afsæt til at skabe ny, udfordrende musik.

Vision for fremtidens by: Ved at stable dette arrangement på benene ønsker vi at skabe opmærksomhed om behovet for bedre betingelser for jazzen – jazz-jams, jazz-klubber, jazz-events, osv. Alt dette er noget, der kommer mange mennesker til gode – ikke kun musikere, men også andet godtfolk, som er ude på at hygge sig og få en æstetisk oplevelse.

Details

Date:
09/02/2017
Time:
19:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Johannes Bohn
%d bloggers like this: