Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Italo Disco – Supper Club

02/04/2015 @ 19:00

DKKR425

Der opstår noget i det relationære og det simple behov at spise. Madoplevelser er de indtryk og minder, man husker bedst fra rejser og møder med andre kulturer, fra barndommen og fra relationer.

Tanken med mad arrangementer i Domen er først og fremmest, at få samlet forskellige folk omkring dette helt basale menneskelige behov, nemlig det at spise. Vores ønske er, at skabe et arrangement hvor alle er velkomne. Hvor man mødes med sine nære, og med folk man i forvejen ikke kender. Man spiser sammen, -taler sammen og der opstår nye relationer.

Italo Disco refererer til støvlelandet og dets mange facetter. Til Italiens fantastisk simple og rustikke køkken og skønne vine, som vil være i fokus denne aften. Til de store armbevægelser, og det lidt ”tacky” Italien, med gang i gaden.. Da Domen ligger ud til vandet, er det nærliggende gennem hele menuen, at arbejde med fisk og skaldyr. Vi vil skabe en skøn løssluppen stemning, i de fantastiske omgivelser, hvor alle spiser på samme tid, siddende ved langborde, med rig mulighed for at komme hinanden ved og skabe nye bekendtskaber, samt få sig en sving om senere.

For menu, pris og bordbestilling – klik her

Details

Date:
02/04/2015
Time:
19:00
Cost:
DKKR425
Event Categories:
,

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark

Organizer

Levent Bøilerehauge Engin
Email:
levent@italodisco.dk
Website:
http://italodisco.dk/menu.html
%d bloggers like this: