Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iran og menneskerettigheder

21/08/2018 @ 19:00 - 20:30

Denne aften vil vi høre et foredrag om Iran og menneskerettigheder. Foredragsholderen er Farah Sabouri, en dansk-iraner som flygtede til Danmark tilbage i 1984. Farah blev politisk aktiv under Shahen og det efterfølgende islamiske regime og har oplevet krænkelser af de mest basale menneskerettigheder i sit hjemland. I dag er hun frivillig hos Amnesty International bl.a. som foredragsholder. 

Aftenens foredrag vil handle om Irans historie, revolutionen i 1979 og menneskerettigheder – eller rettere manglen på samme. Kom og hør hvad grunden til den iranske revolution mod Shahen var, hvordan revolutionen blev formet og hvordan den endte med at erstatte et totalitært monarki med en endnu mere totalitær Islamisk republik!

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at sprede viden om krænkelser af de mest basale menneskerettigheder, uanset hvor i verden de sker, kan vi håbe på at blive bedre til at værne om demokrati og de menneskerettigheder vi har, samt være beredte til at forhindre nye krænkelser både her og i resten af verden.

Vision for fremtidens by: En by hvor mennesker ikke er fremmede for hinanden og ligeglade med hvordan deres medmennesker har det. En by hvor vi engagerer os i samfundet og i hinanden. 

Details

Date:
21/08/2018
Time:
19:00 - 20:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: