Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Inspirationsaften og afslutning på Smag på Erhvervslivet 2018

14/06/2018 @ 18:30 - 21:00

Som afslutning på Smag på Erhvervslivet 2018 inviterer Humanister i Erhvervslivet til inspirationsaften. På aftenen inviterer vi deltagende virksomheder og studerende samt inspirerende oplægsholdere, der alle har en humanistisk baggrund, til en aften i humanistens tegn.

På aftenen vil der være en række oplæg med fokus på humanister i teknologi og innovation samt vejen dertil. Derudover skal vi høre om de konkrete projekter og resultater, som Smag på Erhvervslivet har ført med sig.

Indholdet på dagen er stadig i den spæde udviklingsfase, men så snart vi har oplægsholdere og deltagere på plads, offentliggøres de her på begivenheden.

HVEM ER HUMANISTER I ERHVERVSLIVET?

Foreningen HIE har til formål at skabe dialog mellem humanister og erhvervslivet. Vi laver hands-on projekter, som Smag på Erhvervslivet, hvor studerende og erhvervslivet kan mødes i øjenhøjde. Vi ligger på grænsen mellem universitet og arbejdsmarkedet og tager afsæt i de studerendes ønsker, behov og ideer for at skabe forskellige møderum, hvor studerende, virksomheder, foreninger, kommuner og kulturinstitutioner sammen kan afprøve samarbejder, undre sig, få inspiration og skabe netværk.

Vision for bæredygtige fremtider: At få de humanistiske fagligheder til at stå stærkere i erhvervslivet ved at styrke den studerendes faglige selvtillid og dermed skabe en unik faglig profil.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by skal inddrage de studerendes kompetencer i erhvervslivet, for at tage ejerskab over fremtidens måder at leve og arbejde på.

Details

Date:
14/06/2018
Time:
18:30 - 21:00
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: