Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Informationsmøde Foreningen Andelsgaarde

25/04/2018 @ 17:00 - 19:30

Free

Foreningen Andelsgaarde – nye ejerformer i dansk landbrug gennem forening

Informationsmøde i Aarhus

Vi havde stort fremmøde i København, da vi lancerede Foreningen Andelsgaarde d. 21. marts, og på de første 14 dage har vi fået over 600 medlemmer. En overvældende god start. Nu er turen kommet til Aarhus. I Dome of Visions.

Alle er velkomne.

Sociolog Rasmus Willig og arkitekt Kristoffer Tejlgaard (Dome of Visions) vil fortælle om deres tanker bag foreningen, og om behovet for i fællesskab at gå nye veje med Danmarks landbrugsarealer. Der vil være mulighed for at stille et hav af spørgsmål.

Så tag gerne en god ven med under armen og kom og hør om mulighederne for at blive andelsejer af en gård, i samspil med andre. Vi glæder os til at se jer 🙂

Læs mere om her: Foreningen Andelsgaarde

Vision for bæredygtige fremtider: Vi vil starte en ny folkebevægelse. Vi køber landet tilbage i fællesskab, omlægger jorden bæredygtigt og pakker gårdene ind i klimaskærm. Vi ser det som fremtidens børneopsparing, hvor vi sikrer vores børn og børnebørn, et bedre klima, større biodiversitet og sunde fødevarer.

Vision for fremtidens by: Byens beboere er bedre knyttet til det åbne land, naturbeskyttelse og produktionen af fødevarer.

 

Details

Date:
25/04/2018
Time:
17:00 - 19:30
Cost:
Free
Website:
http://andelsgaarde.dk/

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: