Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Høsthygge og -fest på Pier 2

20/10/2017 @ 11:00 - 15:00

Fredag den 20 oktober hygger vi på alle fronter på Pier 2 – der sker ting for både store og små.

DOME OF VISIONS
Inde i domen er der åbent høst værksted kl 11:00 – 15:00, hvor børn sammen med deres forældre/ bedsteforældre kan lave efterårs kreationer – blandt andet pindedyr, uroer, klip og tegninger. Domevært og multikreatør Astrid står sammen med art director Stine klar som inspiratorer og igangsættere. Der er begrænset plads ved bordene – men vi efterstræber at alle får rum. Da værkstedet er åbent, kommer der sikkert hurtigt en ledig plads – imens kan man gå på opdagelse i huset, haven og hos vores skønne naboer. Man bliver i workshoppen så længe man lyster – om det er 15 minutter eller et par timer.

Bucky’s Bar er åbent med dejlige økologiske drikke – varme og kolde, for store og små. Medbragte madpakker er velkomne, drikkevarer købes i baren. Vær opmærksom på, at drivhuset kan være køligt – medbring en varm trøje.

Aftenen i domen byder på Triple Fourtune – Live Release 21:00 – 23:00. Se mere om det her.

FRA GRUMS TIL GOURMET
Fra Grums til Gourmet holder rejsegilde i Århus’ hyggeligste svampefarm fra 14:00 – midnat. Der er kaffe, gourmet-svampelækkerier, musik og vildmarksbad. Og du kan blive klogere på cirkulær økonomi, svampedyrkning, og hvad Fra Grums Til Gourmet egentlig går ud på. Se event om rejsegilde.
Der er folk i huset hele dagen, så du er velkommen til at kigge ind og snakke inden det store gilde.

PIER 2 HAVERNE
I Pier 2 haverne er der folk hele dagen til bål, snobrød og hygge.
Du kan blive klogere på urban gardening, se røre og tale med os om, hvordan det er at dyrke egne grøntsager i byen – om det er i højbede, have eller i krukker på altanen. Mere information følger.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag og aften på Pier 2.

Details

Date:
20/10/2017
Time:
11:00 - 15:00
Event Categories:
, , , , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Dome of Visions
%d bloggers like this: