Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HOLISTISK SUNDHED

18/03/2018 @ 13:30 - 16:30

HELHED

SUNDHED

NATURLIGT

INSPIRERENDE

 

Krop, kemi, psyk… samspil.

Konceptet KENDSKAB inviterer denne søndag Urmila Bruun Lautrup.
Urmila har en bred viden om og stor erfaring med at behandle forskellige lidelser. Eksempler er allergi, smerter, fordøjelsesproblemer, fobier og angst.
Hun benytter værktøjer fra sine mange forskellige uddannelser. For blot at nævne få af dem: Mastergrad i Ernæring fra King’s College i London samt Alfa-kinesiolog ved stresskonsulent Ole Larsen.
Denne eftermiddag vil hun give os et indblik i, hvordan hun anskuer og behandler sygdomme, samt hvad der gør hende glad i sit arbejde

KENDSKAB er en blanding af et foredrag og en workshop. Formålet er at sprede kendskab til forskellige behandlingsformer i Danmark samt at sætte rammerne for en god dialog om emnet sundhed. KENDSKAB brænder for stigende integreret behandling og naturlige, holistiske tilgange.
Konceptets byggesten er oplysning og dialog.

Eftermiddagen vil forløbe med oplæg fra Urmila, plads til spørgsmål, dialog med hinanden samt en indlagt pause.

Vi håber, at flere deler interessen for øget sundhed og nysgerrigheden for holistisk tilgang og værktøjer. Arrangementet er gratis. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. En undren og nysgerrighed er et rigtig godt udgangspunkt.

Vi håber at se mange af jer denne søndag i domens flotte rammer

Vision for bæredygtige fremtider: En tro på og vision om at øget helhedsorienteret behandling af sundhed og sygdom vil gavne borger, samfund og omgivelser og meget derimellem. En fremtid hvor flest muligt har det bedst muligt. I en sådan fremtid vil kærlighed være frygten overlegen og kroppens kloge univers vil  blive respekteret og inspirere os.

Vision for fremtidens by: En by som er smeltedigel og en nærende platform for, at man kan mødes på trods af strømpesokkers farve, (livs)erfaring, uddannelse og interesser. En by med netop nysgerrighed, gode intentioner og indbydende rammer som grobund.

Details

Date:
18/03/2018
Time:
13:30 - 16:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Siri Hedevang
%d bloggers like this: