Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Highly Inspiring People

15/08/2018 @ 08:00 - 10:15

I AARHUS UNITED vil vi være med til at skabe rammerne for, at talentmassen på uddannelserne og i iværksættermiljøet i Aarhus og omegn knyttes tættere sammen med erhvervslivet. Vi vil skabe et forum med stærk forbindelse mellem erhvervsledere, studerende og iværksættere. Hvordan? Det er ret enkelt. Vi vil udvikle dig ved at inspirere dig og udvide dit netværk. Hvorfor?

Fordi vi tror på, at ny inspiration og nye relationer skaber uvurderlig værdi for både mennesker og virksomheder.

Derfor er HIP ikke bare endnu et netværk, hvor fokus kun er på hardcore køb og salg. Derimod fokuserer vi på at skabe oplevelser, der flytter dig, udfordrer dig og giver dig ny inspiration. Derfor kalder vi det HIP – Highly Inspiring People frem for VIP – Very Important People, da vi ikke tror på, at udvikling kommer alene af at være vigtig.

Netværkskonceptet er bygget på et fundament af oplevelser i uformelle rammer. Det er oplevelserne og menneskene, der skal skabe de langsigtede og stærke relationer, der kan drive dig fremad! Succesen af netværket vil i sidste ende blive målt på medlemernes personlige oplevelser, nye viden og nye idéer.

Vi er overbeviste om, at denne tilgang er den direkte vej til værdi. Både for mennesker og virksomheder.

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er at skabe et netværk der rækker udover det klassiske og hardcore køb-og salgsnetværk. Et netværk der fremmer talentudvikling og bringer byens dygtige og ambitiøse studerende tættere på iværksættermiljøet og det etablerede erhvervsliv.

Vision for fremtidens by: At bringe dygtige studerende og iværksættere tættere på byens etablerede virksomheder igennem inspiration og vidensdeling.

Details

Date:
15/08/2018
Time:
08:00 - 10:15
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Søren Bisbo
%d bloggers like this: