Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hele verden som arbejdsplads

04/04/2018 @ 17:00 - 19:30

Stambord Aarhus: mød erhvervsmanden Steen Stavnsbo og få inspiration til, hvordan erfaringer fra udstationeringer og internationalt arbejde kan sættes i spil lokalt og internationalt.

Steen Stavnsbo har solid international erfaring efter en mere end 25 år lang karriere med eksport, internationalt salg, investering/finansiering samt virksomhedsopkøb og udvikling globalt. Undervejs har Steen været bosat næsten syv år i Sydney, Australien, hvor han bl.a. var adm. direktør i et globalt vindmøllefirma, inden han valgte at returnere til Aarhus med sin kone og børn efter succesfuldt virksomhedssalg.

Verden er fortsat Steens arbejdsplads, men han har samtidig en stor kærlighed til sin hjemby, hvor han bl.a. engagerer sig i forskellige virksomhedsbestyrelser og foreninger med erhvervsfremme som hovedformål.

Steen Stavnsbo giver indlæg og fortæller, hvordan han i dag sætter sine erfaringer i spil både lokalt og internationalt. Steen kommer også omkring sit fokus på at vedligeholde, udbygge og etablere netværk samt ”tips and traps” i forhold til bestyrelseskarriere.

Steen Stavnsbo er uddannet cand.merc. og har bl.a. været CFO i Schouw & Co., koncerndirektør SVP Salg og Marketing i NEG Micon samt medejer og adm. direktør i virksomhedsspin-off fra Vestas. I dag arbejder Steen primært som professionelt bestyrelsesmedlem og har bl.a. siden 2014 siddet i to internationale bestyrelser for JP Morgan Asset Management i London. Han er også formand for Aarhus Letbane, medlem af bestyrelsen i Erhverv Aarhus og i Erhvervs Politisk Netværk samt i flere andre lokale virksomheder og foreninger. Steen Stavnsbo sad desuden i Aarhus Byråd og Teknisk Udvalg for de konservative fra 2014-2017.

Der bliver god tid til at networke med hinanden før og efter indlægget.

Det er gratis at deltage, men husk at tilmelde dig.

Drikkevarer kan købes i Dome of Visions.

Stambord er et globalt koncept for udenlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DABGO.

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at skabe en god velkomst for udlandsdanskere og internationale tilflyttere og deres familier, sikres fastholdelse af ressourcer og kompetencer, som det danske samfund efterlyser.

Vision for fremtidens by: Aarhus skal være en mangfoldig by, hvor alle nationaliteter trives og kan danne netværk.

Details

Date:
04/04/2018
Time:
17:00 - 19:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Jesper Theil
%d bloggers like this: