Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Guitar solo koncert – “Mellem manden og træet”

14/10/2018 @ 17:00 - 18:15

Med udgangspunkt i den akustiske guitars lydunivers dykkes der instrumentalt ned i Impro-Folk genren. En musik med afsæt i rum, mennesker og hvad der ellers rører sig i øjeblikket. Den er billedlig og malende med klare strøg fra det abstrakte. Her musiceres der ud fra skitser og skrevne melodistumper, som kastes rundt, splittes ad og samles igen indenfor de udefinerbare rammer af en improvisation. Dette er musik uden kunstige tilsætningsstoffer og sødemidler af nogen art – “musik mellem manden og træet”.

Vision for bæredygtige fremtider: Fremtidens tinder har det med at vise sine toppe på fortidens bjerge. Derfor: giv kunsten plads og rum til at udfolde sig. Lad den spire og gære sig gennem vores liv, som den har gjort så mange gange før. Lad den vokse ud af den virkelighed, som vi så inderligt prøver at forstå. Og lad den sige, at vi da ikke behøver at forstå alt. Giv den plads! Giv den plads! Så vi kan bearbejde det liv, der os for en stund er givet og derigennem stille de spørgsmål, som ikke alene bærer os fremad men også indad. Som kitter os tættere sammen og udvisker de grænsebomme, der i kunsten netop ikke er eksisterende.

Vision for fremtidens by: Visionen for fremtidens by er en by, hvor vi kan nå hinanden. Hvor vi kan se, høre og fornemme hinanden gennem de rum og lommer, som er omkring os. Fremtidens by må være en by, der kan stå af sig selv. En by, der han bære sin egen vægt uden at belaste mulden og knoglerne under fundamentet. En by, hvor tagene kan være grønne, og hvor naturen naturligt kan lægge sig tilrette i byens mellemrum. En mangfoldig arkitektur, som læner sig ind i byens helhed med et blik for modsætningernes spændinger i de arkitektoniske anslag, visioner og drømme.

Details

Date:
14/10/2018
Time:
17:00 - 18:15
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Martin Kirkegaard
%d bloggers like this: