Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Giv slip & Giv det videre

02/08/2018 @ 17:30 - 19:30

Alle har noget at give, noget at bidrage med, til sig selv og til andre. Vi gør det hver eneste dag, spørgsmålet er, hvor bevidste vi er om det? Vil du være mere bevidst om, hvad du ønsker at give? Så kom til temaaften og find inspirationen til at give slip på det,  der holder dig tilbage og giv lidt mere helhjertet af dig selv i hverdagen.

Vi er et entusiastisk team, som ønsker at give folk en ganske særlig oplevelse. En aften, hvor vi kan sætte hjertet i fokus og inspirere til glæde gennem livsundren i sammenspil med andre. Vi ønsker at skabe et trygt og frit rum, hvor vi kan give slip på begrænsende forestillinger og hverdagens bekymringer. Et rum, hvor vi alle kan være os selv og blive mere nærværende.

Til formålet har vi sammensat et program af oplæg og øvelser, som alle støtter os i at komme ud af hovedet, ned i kroppen og i kontakt med hjertet. At blive nærværende overfor hvad det vil sige at give af et godt hjerte, og hvad vi hver især ønsker at give mere af.

Øvelserne trækker på traditioner fra kampkunst, meditation, moderne psykologi, creative writing, musik, dans og rytmik. Det bliver sjovt, indsigtsrigt og spændende og med mulighed for at lære nye mennesker at kende på en anderledes måde. Så har du mod på en sjov, indsigtsrig og lidt anderledes aften, så glæder vi os rigtig meget til at se dig, når vi giver slip og giver det videre!

Vision for bæredygtige fremtider: Vi ønsker at bidrage til en fremtid, hvor vi hver især mærker vores hjertet slå og finder fred med os selv og med hinanden.

Vision for fremtidens by: Vi ønsker at inspirere til glæde gennem livsundren, i sammenspil med andre.

Details

Date:
02/08/2018
Time:
17:30 - 19:30
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Adam Stahl
%d bloggers like this: