Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fernisering: Iceprint

04/12/2017 @ 16:00 - 17:00

Kom til fernisering på Hardy Brix’ Iceprint
 
Kunstner Hardy Brix udstiller akvareller udført som Iceprint i Dome of Visions. Det er en del af domens faste udstillingskoncept #undertrappen.
 
“Min store passion for det arktiske, landskabet, klimaforandringerne, forskningen og polarekspeditionerne har altid haft min store interesse. I 2015 havde jeg den glæde at blive indstillet af thearcticircle.org til en rejse med Art & Science Expedition rundt på Svalbard. Her opdagede jeg helt tilfældighed, at det er muligt at arbejde med is ´iceprint´.
Det blev et vendepunkt for mig, som jeg har arbejdet med og udviklet lige siden. For mig har det haft en helt særlig betydning at kunne arbejde med isen rent fysisk. Sporerne efter naturens processer optager mig, og på mine rejser ud i det arktiske har jeg altid arbejdet med akvarel, hvor iskrystaller, vind og vejr sætter sig som aftryk på papiret.”
 
Vision for bæredygtige fremtider: Min vision er at vise mine iceprint, hvor isen smelter og sætter et kunstnerisk aftryk på papiret. Denne teknik forholder sig til klimadebatten, som jeg er optaget af.
 
Vision for fremtidens by: En påmindelse om en mere bæredygtig fremtid for alle.
 
Arrangør: Hardy Brix

Details

Date:
04/12/2017
Time:
16:00 - 17:00
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Hardy Brix
%d bloggers like this: