Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Et.ui live in concert + guests

03/08/2018 @ 21:00 - 23:59

De to musikere Emil Vodder og Tobias Ro, som står bag gruppen Et.ui har som udgangspunkt en holistisk kunstopfattelse, hvor kunst og rum er uadskillelige størrelser: “Musikken står aldrig udenfor sin kontekst”, og således ønsker de til denne koncert at gøre brug af domens mange forskelligartede faciliteter i forsøget på at få musikken til at ånde gennem domen – som var det én organisme.

Publikum forvente en koncert, hvor lys, visuals, arkitektur og musik spiller sammen som et orkester, for hvilken hver komposition bliver orkestreret.

Aftenen vil byde på gæstesolister ud over gruppen Et.ui, og den musiske spændvidde vil strække sig fra singer/songwriter til electronica.

Vision for bæredygtige fremtider:

Intet er til uden en modpol. En modreaktion. En friktion igangsat af et menneske modsvaret af et andet, understøttet af et tredje, sammenholdt og sammenfattet af et fjerde.

intet eksisterer for sig selv: intet menneske, Ingen kunst, Ingen vision, Ingen ide, Intet tankestrejf.

Intet bogstav på denne side giver mening uden sammensætningen med de andre. Intet apostrof, kolon, punktum eller komma skaber orden udenfor sin kontekst.

Lad os holde dette in mente som et mantra, imens vi sameksisterer og samskaber.

Vision for fremtidens by: Intet billede kan ses udenfor sin ramme. Et enkelt frame kan aldrig blive til en film. Ingen lyde kan opstå i et vakuum. Ingen farve står klart uden en kontrastfarve til at give den sit skær. Ingen vision kan således opstå ud af det blå.

Intet er til uden en modpol. En modreaktion. En friktion igangsat af et menneske modsvaret af et andet, understøttet af et tredje, Sammenholdt og sammenfattet af et fjerde.

intet eksisterer for sig selv: Intet menneske, Ingen kunst, Ingen vision, Ingen ide, Intet tankestrejf.

Details

Date:
03/08/2018
Time:
21:00 - 23:59
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizers

Emil Vodder
Tobias Ro
%d bloggers like this: