Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

eif (DK) & Some Poetries (DE) i Dome of Visions

07/05/2017 @ 19:00 - 22:00

Gratis entre

Kbh og Berlin mødes i et elektronisk og hjertevarmt stød i Dome of Visions. eif og Some Poetries spiller sammen på en off-venue koncert under dette års SPOT. eif kommer til Aarhus med københavnske soul vibes og har inviteret Some Poetries – folket indie-pop, når det er bedst!

www.facebook.com/eifmusic
http://www.facebook.com/somepoetries

Vision for bæredygtige fremtider: eif tror på, at dansk kulturliv på sigt er mere bæredygtigt, hvis vi samarbejder på kryds og tværs af faggrupper og kunstarter.

Ved sin release-koncert i Dome of Visions, Kbh, samarbejdede eif med håndstandsartisten Sunniva Byvard om at skabe en unik oplevelse, i samspil med Domens sanselige arkitektur. Når de forskellige kunstscener møder hinanden, opstår helt særlige oplevelser for publikum, og kunstnerne kan inspireres til nyskabelse. Træder erhvervslivet ind og støtter op om disse initiativer, har vi grundlaget for et bæredygtigt kulturliv nu og i fremtiden.

Dette er visionen, når eif skaber samarbejder med andre musikere, visuelle kunstnere, kulturelle organisationer og kommercielle partnere. eif ser frem til endnu en unik aften i samarbejde med Dome of Visions!

Vision for fremtidens by: Fremtidens by rummer unikke, fremadskuende events, samtidigt med en værdsættelse af historiske minder og særpræg.

Både København og Aarhus har i mange år været særligt gode til dette. Med Aarhus som Europas kulturhovedstad i 2017 er der forhåbentligt andre byer, der kan inspireres af denne filosofi og rejse både til og fra byen med kufferten fyldt af nye idéer.

Details

Date:
07/05/2017
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Ann-Sofie Rokbøl
%d bloggers like this: