Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dusk till Dark

02/05/2014 @ 19:30 - 23:30

eriko

Eriko Makimura (牧村英里子) er pianist fra Kobe, Japan. Hun er vinder af adskillige nationale og internationale konkurrencer. Eriko Makimura har etableret en ny kunstform “Chamber Cabaret” og præsenterer det på udvalgte scener i Europa, Japan og København (Nationalmuseet og Charlottenborg).

Denne aften præsenterer Eriko klaverkoncerten “Dies Irae” (Day of Wrath).

Hun vil spiller syv avantgarde klaverværker, som refererer til de syv dødssynder: Hovmod, utugt, griskhed, frådseri, vrede, misundelse og dovenskab.

Dørene åbner kl 19.30 og lukker kl 20.15.

Koncerten starter kl. 20.30 og varer cirka en time.

Og der er plads til 150 mennesker. Indgangen koster 100 kr. HUSK KONTANTER (også til baren).

*

Dusk till Dark er en hyper-sanselig koncert-trilogi i fire dele på tværs af genrer. Klassisk musik, elektronisk musik, rock og andre genrer blander sig i et eksperimenterende rum et sted mellem koncert og performance.

Se lyset ændre sig fra solnedgang til mørke gennem den gennemsigtige, opvarmede dome. Mærk forskellen mellem det drivhusagtige miljø i domen med græs og træer, og det rå havnemiljø udenfor. Eller bevæg dig rundt og mærk domens højtalereffekt, som får lyden til at ændre sig alt efter, hvor du befinder dig.

Den første Dusk till Dark trilogi foregik på Krøyers Plads i København. De næste fire koncerter foregik i Århus havn. Og på Søren Kirkegaards Plads her i 2014 præsenterer vi seks koncerter. Arrangeret af Tusnelda Frellesvig og Diana Tørsløv.

Details

Date:
02/05/2014
Time:
19:30 - 23:30
Event Category:

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark
%d bloggers like this: