Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dusk till Dark #3

19/09/2013 @ 19:00 - 23:00

Konrad Korabiewski  (PL/DK/IS)
the ART BOOK OCHESTRA – performance/koncert

Dusk till Dark er en hyper-sanselig koncert-trilogi i fire dele på tværs af genrer. Klassisk musik, elektronisk musik, rock og andre genrer blander sig i et eksperimenterende rum et sted mellem koncert og performance.

Se lyset ændre sig fra solnedgang til mørke gennem den gennemsigtige, opvarmede dome. Mærk forskellen mellem det drivhusagtige miljø i domen med græs og træer, og det rå havnemiljø udenfor. Eller bevæg dig rundt og mærk domens højtalereffekt, som får lyden til at ændre sig alt efter, hvor du befinder dig.

Multi og avantgarde kunstneren Konrad Korabiewski (f. 1978) sætter sig tydeligt igennem på den internationale kunst arena i denne tid, hvor han senest er blevet tildelt den prestigefyldte pris og og én af verdens mest eftertragtede arbejdslegater Berliner Künstlerprogramm des DAAD 2014 

Konrad Korabiewski, bosiddende pt. på Island, arbejder med lydkunst, filmmusik, ny kompositionsmusik, og tværkunstneriske medieprojekter. Hans karakteriske eksperimenterende og personlige udtryk er præget af minimalistisk, men detalje-orienteret ukonventionel tilgang, der genkendes i hans markante tendens til at overskride forskellige genrer og medier.
I det lytbare hjørne af Korabiewskis univers er stemningen dyster, intens og forvrænget og lyden rumlig, dyb med en til tider meditativ karakter. Et lydunivers, der både kræver og tiltrækker opmærksomhed og som bl.a har gjort ham til en af de 10 europæiske vindere af den store internationale lydkunst konkurrence Europe A Sound Panorama 2011 med værket Skeyti.

Konrad Korabiewski er dertil en berejst mand, som siden foråret har ført sin lyd rundt i Europa med the art book orchestra, et enestående performance ledsaget af foredrag på kunstakademier og universiteter, der alstå nu også kommer til Aarhus.

The art book orchestra er en ekstraordinær audiovisuel koncert form, der har fået international opmærksomhed både i medierne, i form af udstillinger og sågar i teknologisk forskning. Konceptet er forskellige kunstbøger, der opstilles på scenen, fungerende som koncertens eneste musikinstrumenter (live electronics).

The art book orchestra er  en videreudvikling af den banebrydende og prisbelønnet interaktiv lyd/kunstbog Påvirket Som Kun Et Menneske Kan Være  (Geiger Records, 2010). Et fælles pionerarbejde med billedkunstneren Litten, hvor lyd-, billed- og bogkunst smelter sammen på radikal vis.

Læs et aktuelt interview med kunstneren her
Dusk till Dark på Facebook: #1 #2 #3 #4

60 kr

Details

Date:
19/09/2013
Time:
19:00 - 23:00
%d bloggers like this: