Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dome of Visions slutter. Velkommen til fejring og til fest!

26/10/2018 @ 14:30 - 28/10/2018 @ 04:00

Free

Tiden er kommet til at fejre det liv, som har fyldt Dome of Visions 3.0 siden oktober 2016 og hylde alle dem, der har været med til at gøre domen til en del af Aarhus. Efter oktober vil driften af domen bliver overdraget fra NCC til Aarhus Kommune.

En stor tak skal lyde til Aarhus Kommune og NCC i Danmark for i et samarbejde at have givet byen et nyt mødested!

De sidste to år har på alle måder været vilde og begivenhedsrige. Med over 600 arrangementer er det på sin plads, at vi takker hinanden, dem der bidrog, dem der deltog og dem, der fik det til at ske.

Fredag 26. oktober fra kl. 14.30 inviterer Dome of Visions derfor til den officielle overlevering af domen. Du vil blive budt på bobler, inspirerende taler og lidt lækkerier til ganen. Gennem fejringen vil den anerkendte danske performancekunstner, Lilibeth Cuenca Rasmussen – Artist, fylder rummet med sit interaktive performanceværk Mobile Mirrors.
Det vil du ikke gå glip af!

Om aftenen indtager kunstnere og musikere domen, hvor der bliver spillet op til dans resten af natten. Du kan bl.a. opleve Freddy’s Gin samt Orkestr Partisanski, der traditionen tro markerer domens afslutning.

Vi håber, at I har lyst til at tilbringe en lille stund under halvkuglen sammen med os. Alle er velkommen.

OBS festen slutter ikke fredag! Om lørdag byder vi også på et brag af en fest, hvor kulturelle indslag i alle afskygninger kommer med bud på det liv, der kendetegner Dome of Visions.

Details

Start:
26/10/2018 @ 14:30
End:
28/10/2018 @ 04:00
Cost:
Free
%d bloggers like this: