Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dome of Noise – Dark Rock x Art x Distro

21/03/2015 @ 21:00 - 23:55

Dome of Visions lægger Lørdag d.21 Marts hus til et event, hvis mål er at udvide den forståelse og opfattelse folk normalt har og får fra en koncert.

Ved at benytte stedets unikke udseende, struktur og placering, vil bands og kunstnere forsøge at give publikum en helt unik oplevelse.

————————–———————–

BANDS
Black Book Lodge x Machine x A Horrible Death To A Horrible Man

Black Book Lodge

Black Book Lodge er en trio fra København, der musikalsk kan beskrives som en mixtur af stener metal, progressiv og alternativ rock med en dyster tone. Trods det engelske sprogunivers, er lyden meget nordisk og kunne nærmest være soundtracket til en islandsk vulkan i udbrud.
Forbillederne er bands såsom Queens Of A Stone Age, Mastodon, Opeth og på den hjemlige scene Kellermench.

Debutalbummet Tûndra udkom via Mighty Music/Target d. 17 Februar 2014 i Danmark og har høstet en række flotte anmeldelser, bland andet i Gaffa der kvitterede med 5 ud af 6 stjerner.
Har i December lagt sidste hånd på deres anden udgivelse.

A Horrible Death To A Horrible Man

Dyster noiserock kvartet, der blander støjende og tunge riffs, sammen med et personligt tekstunivers, leveret med et hypnotiserende vokal arbejde.

Single ”A Sudden Violent Displeasure” udkomi DEcember 2014 via en musikvideo skrevet og instrueret af kunster gruppen SIGNA, samt på iTunes og Spotify

Aftenens koncert danner ramme for bandets debut udgivelse, mini-albummet ”ESCAPE ESCAPE”, der består af 5 numre, indspillet i April 2014, med Tore Nissen (Oh Land, The Storm) og Manoj Ramdas (The Raveonettes, Sort Sol, The Good The Bad, SPEKTR) som producere og ser nu dagens lys via Target/Mighty Music.

Machine

EP ”Dark Birds” udkom August 2014.

Machine er et københavnerbaseret band, der spiller mørk rock. Efter gennembruddet i 2011 er de nu endelig klar med nyt materiale på EP’en ”Dark Birds”, der handler om kaos og harmoni – og nødvendigheden af begge dele i livet.
Machine kom for alvor op til overfladen i 2011, hvor de nåede finalen i DR’s KarriereKanonen og herefter skrev kontrakt med Warner, som samme år udgav debutpladen ”Behind The Trees”. Den høstede både fornemme anmeldelser og en nominering til GAFFA Prisen – og flere sange kom i daglig rotation på P6 BEAT. Opmærksomheden og rygtet om de energiske koncerter bredte sig til udlandet, og det banede vejen for en lang række supportjobs for bands som Rival Sons og The Sword.
Nu er Machine klar med næste udgivelse, EP’en ”Dark Birds”, og med den vil bandet bevise, de er kommet for at blive.
På ”Dark Birds” fortsætter temaet fra debutalbummet, hvor det skjulte og mystiske udforskes. De mørke fugle er kontrastfulde symboler på livet med det destruktive i naturens rå vildskab på den ene side og friheden samt skønheden på den anden side. De er billeder på det, der gør kaos og harmoni til lige vigtige ingredienser, når f.eks. spændingen ved udforske blandes med angsten for det uvisse i forhold til kærlighed, menneskelige relationer og livet generelt.
Machine har selv produceret, optaget og mixet alle sange på ”Dark Birds”, mens Peter Lyman (BRMC, Rival Sons, Weezer etc.) har stået for mastereringen.

KUNST:

Dogenigt
Unik, elektro-artist, der bygger sine egne instrumenter og skaber sin helt version af det vi kender som musik.
www.dogenigt.com

Hackstage
Visuelle maestroer, der vil udnytte Domen til en udføre et helt unikt visuelt udtryk, skræddersyet til aftenen.

Michel Winckler-Krog:
Udstiller surrealistisk kunst, en fusion af digital print og konventionel maling

Bræk performance
Der kan ikke siges meget mere end hvad der ligger i navnet

Details

Date:
21/03/2015
Time:
21:00 - 23:55
Event Category:

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark

Organizer

Christian Lee Jensen
Email:
Lee_man316@homail.com
%d bloggers like this: