Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dobbeltkoncert: Morten Brockhoff og Lurifax

13/09/2018 @ 20:00 - 22:00

Morten Brockhoff skriver og synger egne poetiske sange fra sin livsrejse. Han akkompagnerer selv på sin baryton-stemte spanske Höfner fra 1970. Mortens døtre er med: Dicte Brockhoff lægger sin smukke stemme til nogle af numrene, og Lho Brockhoff har tegnet coverillustrationen til arrangementet.
.
.
Trioen Lurifax synger egne viser om livets nederlag og stjernestunder, gerne set fra finurlige vinkler og med poetisk eftertanke.
Sangene ledsages af spansk guitar og tangenter og turen går gennem farverige musikalske miljøer med smittende melodier og flotte korklange.
Du vil møde Eva Brow Simonsen på sang, Anders Aare på guitar og kor samt Stig Nørregaard på harmonika, keyboard og kor.
.
.
Vision for bæredygtige fremtider: I den bæredygtige fremtid er vi blevet meget bedre end nu til at håndtere mellemmenneskelige relationer på en måde, der mindsker behovet for magtspil og “trøstematerialisme”. Regeringspartierne er gået all-in på tværs i arbejdet med at drive vores infrastruktur med Co2-neutrale ernegikilder. Vi tager en førerposition i udviklingen af planethygiejniske produktions- og forbrugsmønstre. Kort sagt har vi sat os for at bruge vores videnskabelige og intuitive indsigter som aktiver i at leve sammen med – ikke kun på – vores klode.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by lægger sig tæt op ad visionen for den bæredygtige fremtid. Og den er naturligvis blevet grønnere og mere luftig. Billige, eldrevne transportsystemer gør det næsten underordnet, hvor man bor, uddanner sig og arbejder. Pendling mellem land og by er nu helt skattefinancieret. Folk bevæger sig hovedsageligt ved egen kraft i nærområderne og har opdaget, at det tager nogenlunde lige så lang tid at tilbagelægge 2 km til fods som i bus/letbane + ventetid.

Details

Date:
13/09/2018
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Morten Brockhoff
%d bloggers like this: