Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Det Ovale Rum: Samtalesalon + Erotiske Podcasts

02/12/2016 @ 19:00 - 23:55

DKKR30

Det Ovale Rum gæster Aarhus i Dome of Visions med en cocktail af lydporno, lix-tals-høj debat og smashing efterfest.

Når Det Ovale Rum indtager Dome of Visions, bliver den gennemsigtige facade et blik ind i en ellers intim verden. Bevæger du dig ind, får du et par lyttebøffer på, bliver placeret tilbagelænet i en blød stol, og lytter til en sanselig fortælling om møder mellem mennesker, når det slår gnister. Vores portræt af seksualitet i en moderne tid befinder sig bedst på en ydmyg og intim scene – et mellemrum, og tænkepause, som er nem at koble ind og ud af.

Dørene åbner kl. 19:00, på programmet er:

– Lydinstallationen: “Puderummet” af Det Ovale Rum (kl. 19-24)
– Samtalesalon med 3 vidende debattører og Kvindemuseet. TBA
– Efterfest med bajere og DJ. (kl.21-24)

Éntre: 30 kr.
Billetten giver også adgang til efterfest på Dobbeltrainbow fra kl. 24.00

Arrangementet præsenteres af Det Ovale Rum i samarbejde med Dome of Visions og Kvindemuseet i Aarhus.

Visioner:

Vision for bæredygtige fremtider: En bæredygtig fremtid kan ikke eksistere uden drømme og fantasi. Det Ovale Rum arbejder på flere planer med identitet og rummelighed og vægter sansernes betydning for indfangelsen og etableringen af identitet – individets og kollektivets. En bæredygtig fremtid bygger på de drømme individer sanser og ønsker.

Klimaet i Det Ovale Rum er en nysgerrighed og naturlighed overfor emner, der ellers kan kalde på blufærdighed. Men ved hjælp af humor, æstetik og ærlighed griber vi emnet erotiske fortællinger an på en ny måde. Podcastmediet åbner op for en en anderledes formidlingsform, og i installationen “Puderummet” i Domen vil publikum sammen, men i hver sine høretelefoner, få en unik lytteoplevelse, der bringer bevidsthed og sanser sammen.

Vision for fremtidens by: Samtalesalonen med Det Ovale Rum skal foregå i Dome of Visions, hvor samtalen har de optimale rammer for at få publikum til at interagere med arrangementets indhold
Vi har brug for et særligt, intimt rum for at kunne åbne op for debatskabende emner som seksualitet og erotik. Og det rum er Dome of Visions. Det er unikt, da det placerer sig der, hvor byen er levende og mennesker kommer forbi. Domen repræsenterer en bygning der passer til de emner, vi skal diskutere til samtalesalonen. Rummets mange kroge kuraterer samtalen om nærvær, intimitet og hemmeligheder.

Lyt til podcasts og følg os på:
www.detovalerum.dk
instagram: detovalerum

 

Details

Date:
02/12/2016
Time:
19:00 - 23:55
Cost:
DKKR30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Det Ovale Rum
%d bloggers like this: