Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Del dit grønne fællesskab

16/01/2018 @ 17:00 - 19:00

Utroligt mange mennesker i Aarhus er med i frivillige fællesskaber, og de skal fejres hele 2018 i Europæisk Frivillighovedstads året under overskriften “Del dit fællesskab”.

Vi holder i den anledning et netværksmøde med de grønne fællesskaber i Smag på Aarhus.

Her kan du møde nogle af havefællesskaberne og høre om deres arbejde. Du kan også få at vide, hvordan man kommer med i et fællesskab.

Nogle haver har ledige pladser i foråret 2018, andre har venteliste.

Men i Smag på Aarhus vil vi meget gerne være med til at oprette flere fællesskaber, så denne aften kan også munde ud i, at nye grupper finder sammen og går i gang.

Man kan finde adresser og kontaktpersoner på alle havefællesskaberne på vores hjemmeside.

Vision for bæredygtige fremtider: Smag på Aarhus er et ambitiøst natur- og madprojekt, hvor byens rum skal gentænkes, så der bliver flere spiselige og sanselige miljøer i Aarhus. Aarhusianerne skal selv være med til at skabe og påvirke deres nære omgivelser med smukke træer, buske og planter, der er fulde af smag. Samtidig skal den spiselige natur formidles, så flere af kommunens borgere opdager det mangfoldige spisekammer, som naturen i og omkring Aarhus byder på. Der er altså fokus på at udnytte lokale råvarer og genopdage danske urter, grønsager og frugter fremfor at transportere udefra. Det handler om uddannelse og fællesskab

Vision for fremtidens by: At de, der bor i byen, er fortrolige med lokale råvarer fra enten egne haver eller fra den bynære natur. At man værdsætter viden om tilberedning, måltidet og fællesskabet omkring det.

Details

Date:
16/01/2018
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Pernille Thormann
%d bloggers like this: