Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Chess&Chai i Dome of Visions

17/06/2018 @ 12:00 - 15:30

Tag en pause fra vores travle verden og vær med til Chess&Chai, hvor der er dækket op til ro, hygge og god stemning.

Inden sommeren spreder os for alle vinde, inviterer vi jer til at komme forbi Dome of Visions for at være sammen med hinanden over et skakbræt eller en kop chai. Du behøver dog hverken være skakkyndig eller chainyder for at komme forbi, da vi i lige så høj grad ønsker at skabe rum for socialt samvær i åbne omgivelser.

Dome of Visions er for os et experimentarium, som vi har fået lov til at indtage og iscenesætte med vores ternede møblement.

Kongerokader kan foretages og chai indtages fra kl. 12. Alt efter vejret kommer vi til at være mere eller mindre under kuplen eller i det fine landskab omkring Dome of Visions.

Vi glæder os til at se jer igen og forhåbentlig møde nye ansigter over bondekæder og dampende chai. Vi vil som altid servere byens bedste friskbrygget chai og måske et stykke hjemmelavet kage dertil

————————–Chess&Chai————————–

 

Chess:

Det er ikke en konkurrence. Det er absolut ikke et krav, at man hverken kan eller skal spille skak. Der er åbent for alle aldre, og vi hjælper meget gerne med et lynkursus i spillets regler, hvis ikke man kan spille skak.

 

 

Chai:

Vi serverer økologisk friskbrygget chai, og vi vil vove at påstå, at I ikke får den bedre andre steder i Aarhus.

 

 

Hvad er Chess&Chai?

Chess&Chai er et initiativ, som ønsker at skabe en stemning fri fra hverdagens travlhed, hvor samvær mellem mennesker er i fokus.

 

 

Hvorfor skak?

Skak er et af vores værktøjer i vores stræben på at skabe en bestemt stemmning. En steming, hvor der er plads til fordybelse og til at nyde hinandens selskab uden nødvendigvis at skulle sige så meget.

 

 

Hvad er chai?

Vi serverer Masala Chai, som er en the, der er en fasttømret del af indisk kultur. Theen er desuden kendt for at have mange helbredsmæssige fordele såsom at være afstressende.

Vision for bæredygtige fremtider: Vi ønsker at skabe roen til at være sammen med plads til både at fordybe sig og skabe nye relationer, hvor rummet ikke behøver at være fyldt med højlydte samtaler over en øl, men også kan være stille og nærværende på anden vis.

Vision for fremtidens by: Chess&Chai bruger byens åbne fællesrum til at invitere folk til nye møder over det ternede bræts rolige spil. Vi tror, at med skakken mellem folk kan nye relationer også rumme stilhed og tid til fælles fordybelse.

Vi ser Chess&Chai som et alternativt rum at mødes i, som kan bidrage til at skabe anderledes bekendtskaber på tværs af byens områder og sociale grupper.

Det er derfor en del af vores format, at vi flytter rundt i byen for rent fysisk at nå andre forbipasserende og tilfældige byboere, som ikke nødvendigvis går vores vej på de sociale medier.

Details

Date:
17/06/2018
Time:
12:00 - 15:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: