Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CHALLENGE MY STORY – Den personlige historie som forandringsmetode

24/11/2015 @ 14:00 - 19:30

Free

CHALLENGE MY STORY er et projekt, der via den narrative metode Digital Storytelling undersøger forestillinger og opfattelser af køn blandt unge i Mellemøsten. Digital Storytelling er en metode, der tager udgangspunkt i den personlig fortælling og dens kraft til at skabe erkendelse og forandring.

På seminaret vil tre af de unge jordanere, som deltog i projektet, vise deres personlige videoer og fortælle om, hvordan de oplever, at storytelling kan bruges som værktøj til at tydeliggøre hvilke historier, vi fortæller om os selv. Samt til at se hvilke ressourcer og begrænsninger disse historier rummer, og hvilke muligheder vi har for at fortælle nye historier, der udvider vores handlemuligheder.

Seminaret indledes med et crash-course i metoden Digital Storytelling. Herefter fortæller Nikoline Lohmann fra Digital Storylab om hvordan metoden bruges i projektet ”CHALLENGE MY STORY”.

Journalist Lameess A’saf fra nyhedsmagasinet 7iber, Mua’th Isaeid fra Al-Balad Theater og Areej Khreeis fra The National Democratic Institute viser deres personlige videoer og fortæller om, hvordan de kan bruge metoden i deres respektive arbejdsområder.

En repræsentant fra c:ntact-fonden fortæller om at skabe teaterforestillinger på baggrund af de medvirkendes personlige historier. Og programrådgiver i Kvinfo, Connie Carrøe Pedersen fortæller om anvendelsen af narrative metoder i Mellemøsten og Danmark.

Oplæggene inviterer publikum til dialog og debat omkring spørgsmålet: hvordan kan en narrativ praksis bruges som forandringsværktøj?

CHALLENGE MY STORY er støttet af Kvinfo og er et samarbejde mellem Digital Storylab, 7iber og Al-Balad Theater.

Se mere på:
http://www.challengemystory.com

Details

Date:
24/11/2015
Time:
14:00 - 19:30
Cost:
Free
Event Categories:
, ,

Venue

Dome of Visions, Søren Kierksgaards Plads
Søren Kierkegaards Plads
København K, 1016 Denmark

Organizer

Anne Herholdt
Email:
anneherholdt@gmail.com
%d bloggers like this: