Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Byggeriets helte

22/09/2017 @ 10:00 - 14:00

Privat arr.

Fortidens byggehelte var visionære praktikere, som ikke bare ville bygge et bedre samfund men også kunne. Spørgsmålet er, hvem der er byggeriets helte i dag, og hvad deres rolle skal være?

Spundet af ingeniørmæssig præcision, arkitektonisk finesse og håndværksmæssig snilde har danske bygninger nærmest superkræfter i international målestok. De er bomstærke, lever længere og har tårnhøj arkitektonisk og håndværksmæssig kvalitet.

Mød nogle af heltene fra projektet Visioner i Praksis. Dem som i bæredygtighedens navn er ved at bygge fremtidens etageejendomme af halm. Dem som har skabt et tryllepulver, som giver beton superkræfter. Og dem som har gjort kommunikation på tværs af aktører og samfund til byggeriets stærkeste mørtel.

Program:

  • Velkomst v. Graves Simonsen, projektchef, Bygherreforeningen
  • Hvorfor har vi brug for helte v. Carsten Fogh Nielsen, adjunkt og superhelte ekspert
  • Fremtidens huse er bygget af halm v. Steen Møller, Ingen Affald Udvikling
  • Bæredygtighed er noget, man kan sparke til v. Jesper Ring, adm. dir. BDB-Metoden
  • Byggeriet er ikke et problembarn v. Maja Mørk, murerlærling og rollemodel for byggeriet
  • Vi kan blive fremtidens helte v. Martin Manthorpe, direktør, NCC

Deltagelse er gratis, men tilmelding er påkrævet i forhold til forplejning og opsætning. Tilmelding til Peter Hinsby på ph@smithinnovation.dk

Vision for bæredygtige fremtider: Projektet Visioner i praksis ønsker at inspirere andre, der ønsker at flytte byggeriet i nye retninger gennem praksis, hvad enten det er inden for nye materialer, nye digitale værktøjer, nye måder for brugerinddragelse, nye systemløsninger eller nye standarder for bæredygtige byggeprocesser.

Vision for fremtidens by: Byggeriets praktikere skal bygge fremtidens byer med visioner og innovation, der er skabt ud fra praksis. Kreativitet, nytænkning og faglighed hænger tæt sammen, og hvis byggeriet – og vores byers fremtid – skal udvikle sig, nytter det ikke noget at ignorere dem, der kan.

Details

Date:
22/09/2017
Time:
10:00 - 14:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Smith Innovations
%d bloggers like this: