Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

bodies release

31/05/2018 @ 21:00 - 23:59

ραυΙυη inviterer til koncert samt releasefest for motmot´s debut 7″ vinyl.

motmot er et aarhusbaseret band, som spiller drømmende og støjende indierock. I samarbejde med ραυΙυη, danner Dome of Visions rammerne for en visuel og musikalsk aften, hvor motmots første 7″ vinyludgivelse “bodies” præsenteres og udgives.

Under hele arrangementet vil det være muligt at købe motmot singlen samt øl og vand i baren.

Dørene åbner kl. 20.00

motmot kl. 21.00

Vision for bæredygtige fremtider: Visionen med arrangementet er at udnytte domens beliggenhed og unikke rum til at præsenterer vores musik. Vi vil arbejde med visuals, lyd og lys for på bedst mulige måde at skabe en sanselig og sammenhængende aften.

Vi vil drage publikum ind i en verden med musik, understøttet af omgivelserne, for forhåbentligt at give deltagerne en helt unik aften. I vores øjne er Dome of Visions et talerør til alle slags kreative initiativer. For  os at se er det heri, bæredygtigheden ligger.

Vision for fremtidens by: Aarhus indeholder mange forskellige kulturelle oplevelser, hvor kunstnere i alle genrer får mulighed for at skabe noget større. Musikere som os får i Dome of Visions en platform for at skabe et billede på den aarhusianske undergrund af musik. På den måde kan vi være med til at farve fremtidens by.

Forhåbentligt vil disse mangfoldige kulturelle arrangementer være med til at skabe en fremtidens by, hvor kreativiteten får mere plads og rum til at blive udfoldet.

Details

Date:
31/05/2018
Time:
21:00 - 23:59
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: