Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bevægelsessalon for uhæmmet kreativitet

14/04/2018 @ 12:30 - 18:00

Velkommen til Bevægelsessalon for uhæmmet kreativitet ♥

Via fri dans, energetiske øvelser og meditation bliver du guidet til en kropslig og hjertelig meditativ værenstilstand, hvor også kreative udtryk som skrivning og tegning/maling bliver en meditation ♥

Aftenens øvelser har fokus på både det individuelle og det fælles, bevægelse og stilhed og centrering og åbenhed. Via søjle- og hjertemeditationer kan vi forbinde os til os selv og til hinanden. Vores centrering bliver stærk, og det at åbne for dit eget hjerte og mødes med andre bliver lettere fra dette stærkt fokuserede sted, sådan at fællesskabet/Oneness kan opleves.

I salonen kan vi også lære os (energetisk) opmærksomhed på sanseindtryk fra krop, fællesskab og rum. Derved kan vores udtryk øges, da det kan blive stærkere, mere lysende, magisk og nuanceret. Kan vi ydermere tillade vores opmærksomhed at opfatte den bagvedliggende energi, der tilsammen udgør strømmen af de enkelte informationer, kan vi finde frem til kreativitetens kilde, bade i den og øse derfra i vores eget kunstneriske udtryk.

Praktisk:
Lad påklædningen være i flere lag, da vi godt kan få lidt sved på panden i de dynamiske stunder, og nemt kan blive lidt kolde, når vi er stille. Dansen foregår med bare fødder eller i bløde dansesko.

Medbring drikkedunk og evt. eget tegne/skrive-grej. Der er A3 og A4 papir, posca tusch, farver, blyanter og kuglepenne til fri afbenyttelse.

Salonens øvelser starter kl 13, men kom gerne og land fra 12.30.

Har du spørgsmål ang. aftenen, kontakt mig på sannemunch@hotmail.com.

Sannes forudsætninger:
Underviser på Bevægelsessalon for uhæmmet kreativitet.
Kreativt kandidatspeciale om krop, sanselighed og nondualitet på Sociologisk Institut, KU, hvor jeg bl.a. eksperimenterede med anvendelse af poesi og egen sanselighed som metode til udforskning af den sanselige dimension i 5 rytmer. Som studerende anvendte jeg dans og meditation for at øge min kreativitet og har mangeårig erfaring med eksperimenterede dans og meditation. Desuden er jeg healingsterapeut uddannet fra Kilden i Valby.

Hjælper:
Elin Overgaard, healer og billedkunstner med mange års erfaring inden for bevidst dans, yoga og meditation.

Det fine dansebillede er taget af Kenneth Schønning Olsson, og poesien er min egen.

Jeg glæder mig til at bevæge dig og til at blive bevæget sammen med dig!

Kærlige hilsner til dig

Sanne ♥

English:

Welcome to Bevægelsessalon ♥

Through free dance, energetic exercises and meditation you will be guided to a bodily and hearty founded meditative state of mind, as well as creative expressions like writing and drawing ♥

Practical:
Let your clothes be in many layers. The movements are organized so everyone can join 🙂 We dance in bare feet or in soft dance shoes.

Bring a drinking cap. Your own drawing/writing tool, if you want.

The exercises of the salon begin at 13, but come and dance/stretch/meditate to wonderful music already from 12.30.

Helper:
Elin Overgaard, Healer and visual artist with many years of experience with conscious dancing, art therapy, yoga, and meditation.

I look forward to moving you and beeing moved with you!

Loving regards to you

Sanne ♥

Vision for bæredygtige fremtider: Jeg har en vision om at facilitere rum, hvor mennesker kan funderes i non-dualiteten, hjertet og i kreativiteten.  Dette søger jeg at skabe via fri dans, energetiske øvelser, meditationer og kreative udtryk. Endvidere har jeg en vision om at være medvirkende til en øget forståelse for at liv – hvor det sanselige opfattes som en kvalitet og vigtig ressource – gør os i stand til, at vi kan forbinde os til hinanden, være medskabere af og deltagere i Oneness, at alt hænger sammen. Derved vil vi naturligt begynde at tage os af hinanden, planter, dyr og jorden.
Det er fredsskabende at være med til at udbrede viden/perception om sanselighed og Oneness, da det ikke er så nemt at skade andre, når vi ved, at vi er forbundne.

Vision for fremtidens by: Min vision for fremtidens by er, at den er selvforsynende, ikke forurenende og både natur, dyr og menneskevenlig, ved at vi fx bor i Domes og også har større Domes, til større fælles arrangementer.

 

 

Details

Date:
14/04/2018
Time:
12:30 - 18:00
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Sanne Munch
%d bloggers like this: