Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Besøg af Ungdommens Uddannelsesvejledning i Aabenraa

15/06/2018 @ 09:00 - 12:30

Oplæg og rundvisning i Dome of Visions. Efterfølgende rundvisning på Aarhus Ø.

Vision for bæredygtige fremtider: Vi har en vision om, at en bæredygtig fremtid skal præsenteres tidligt i de unges skoleforløb. Det er dem, som skal være med til at bringe os sikkert igennem de udfordringer, der uvilkårligt vil komme, hvis vi skal have en grøn omstilling. Ved at inddrage de unge på et tidligt tidspunkt har vi en forventning/ønske om, at de vil være med til at præge den by, de bor i. I sidste ende med et ønske om, at de enten bliver i byen eller vender tilbage til byen efter endt uddannelse.

Vision for fremtidens by: Vores by skal være kendetegnet ved en mangfoldighed af uddannelser og interessante byrum.

Der skal være en grøn kile gennem byen, byen skal være opdelt i flere byrum med hver sit særpræg. Politikerne skal have bæredygtighed med i beslutningerne om udvikling af byen. Et eksempel er Sønderborg, som har et mål om at være CO2 neutral inden 2029. De har derfor valgt en meget liberal holdning til opstilling af vindmøller og investeret i store solcelleparker.

Aabenraa skal ikke kopiere Sønderborg men skal vælge en strategi for udvikling af byen, så man kan se, at der er tænkt over udviklingen og se meningen med investeringerne.

Details

Date:
15/06/2018
Time:
09:00 - 12:30
Event Category:
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: