Loading Events

« All Events

Bathum + Eye Win Hoe // Dome of Visions

April 6 @ 21:00 - 23:00

Bathum + Eye Win Hoe
———————-
Dato: 06.04.18
Dør: 20.00
Koncert: 21.00
Gratis entré
———————-
Bathum
Bathum er et musikalsk projekt med sanger og sangskriver Ellen Østervig Bathum i front. Sangene handler om blandt andet kontroltab og kærlighed. Alt dette foregår i et ekspressivt univers, hvor legende melankoli og store armbevægelser mødes. Musikken har rødder i RnB, rock og pop, og er inspireret af blandt andre Robyn og NAO. Siden bandet spillede deres debutkoncert på Radar i Aarhus 21. september, har de arbejdet intensivt på nyt materiale og er nu klar til at tage på en turné rundt i landet med netop dette.

Eye Win Hoe
Eye Win Hoe er et Aarhusbaseret indie-pop-projekt med Simon Axelsen ved roret. Med afsæt i både fortid og nutid og et drømmende håb for fremtiden. I kampen for kærligheden og i at forfølge idealer inviterer han lytteren helt med inden for i sangene. Debut-EP’en er produceret af Jakob Winther i Vibe Factory og er en dybsindig men samtidig let og finurlig samling af numre, alle med et fængende, inderligt og ærligt udtryk. Universet har en unik nerve med bastante trommer, lette, drømmende guitarer og en glasklar vokal, som inviterer med på en drømmerejse.
———————-

Vision for bæredygtige fremtider og fremtidens by: Denne aften slår Dome of Visions endnu en gang dørene op for en koncertoplevelse i unikke og kreative omgivelser. Når de to bands indtager det stemningsfyldte rum denne aften, er det med en fælles vision for en fremtidig by, hvor en bæredygtig, musikalsk scene er i front. Koncertoplevelser bør hele tiden udfordres, inspirere og opfordre til nytænkning indenfor blandt andet rum og æstetik. Visionen for aftenen er at eksperimentere og udvide det musikalske og æstetiske udtryk og derved reflektere over forskellen mellem den traditionelle scene samt en udfordrende platform som eksempelvis Dome of Visions og dens virkning på publikum.

Details

Date:
April 6
Time:
21:00 - 23:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Bathum
%d bloggers like this: