Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bær – naturens livgivende bonbons. Et foredrag om permakultur

23/02/2017 @ 16:30 - 18:00

Gratis entre

Foredraget er et led i “Smag på Aarhus-stafettens” arrangementer. Der sættes fokus på permakultur, herunder hvordan bærbuske og træer år efter år giver glæde for mange.

Smag på Aarhus-stafetten er rammen om en række arrangementer, der er åbne for alle, og hvor alle kan gribe værtsskabet. Foreningen ”Bærbuske i Langenæsparken” har valgt at gribe stafetten ved at sætte fokus på permakultur. Mette Nordahl Groesen, der er certificeret i permakultur og medlem af ”Permakultur Aarhus”, vil fortælle om, hvad permakultur er samt vise konkrete eksempler på, hvordan permakultur praktiseres.

Permakultur forsøger at komme med svar på, hvordan vi kan indrette vores samfund og vore dyrkningsmetoder, så de bliver mere ”resiliente” dvs. modstandsdygtige. Mette er især interessseret i bær som en livsvigtig næringskilde; med naturen som inspiration, reflekterer hun over, hvordan man kan gentænke anvendelsen af bær.

Permakultur forsøger at komme med svar på, hvordan vi kan indrette vores samfund og vore dyrkningsmetoder, så de bliver mere modstandsdygtige.

Alle er velkomne til foredraget.

Permakultur Århus blev dannet i sommeren 2015, og er en del af netværket Permakultur Danmark.

Foreningen ”Bærbuske i Langenæsparken” blev oprettet i oktober 2016 i tilknytning til tre bede med bærbuske ved en nyanlagt sti på Langenæsstien.

Vision for bæredygtige fremtider: At informere bredt om permakulturs dyrkningsmetoder.

Vision for fremtidens by: Bæredygtigt byggeri
Menneskevenlig byplanlægning.

Details

Date:
23/02/2017
Time:
16:30 - 18:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: