Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Andrea Maagaard Trio i Dome of Visions

13/04/2017 @ 19:30 - 23:30

Gratis entre

Andrea Maagaard Trio danner et intenst lydbillede med stor opmærksomhed på detaljen og de improviserede elementer i musikken. Med stor præcision skaber bandet enkle, fængende melodier, som både udfordrer og inviterer lytterne med på en rejse til et lydunivers, hvor tid og rum opløses. Med en klassisk triobesætning bestående af trommer, kontrabas og klaver er musikken dog også rodfæstet i den nordiske jazz. Andrea Maagaard er MGK-studerende jazzpianist, som henter inspiration fra kunstnere som Lars Jansson og Brad Mehldau.

Vision for bæredygtige fremtider: Musik kan, med evnen til at binde forskellige mennesker sammen, fungere som et sprog, der kommunikerer andre ting, end det vi siger med ord. Med det i tankerne er det vores vision at medvirke til et sprudlende musik- og kulturmiljø, hvor endnu flere mennesker føler sig talt til og imødekommet.

Vision for fremtidens by: Det er vores vision at bidrage til et skabende og kreativt miljø, som favner et bredt og farverigt kulturliv i Aarhus, og det vil vi gerne opnå ved blandt andet at skabe en bredere scene for originalmusik af unge i byen. Visionen er dermed også at lade koncerten blive en opfordring til andre om at lade deres musik eller kunst se dagens lys via platforme som domen.

Details

Date:
13/04/2017
Time:
19:30 - 23:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Andrea Maagaard
%d bloggers like this: