Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aloft Quartet + SalmeJAZZ

17/03/2017 @ 19:30 - 22:30

Entré: 30 kr

Aftenens event handler om unge jazzmusikere som finder sammen for at give publikum en enestående musikoplevelse. Den nordiske kvartet, Aloft Quartet, er gået sammen med århusianske SalmeJAZZ for at vise folk hvad der rør sig på den nordiske “up-and-coming” jazzscene i dag. Stort tak til Dome Of Visions for at udvise støtte til vækstlaget for jazz i Århus!

Info om SalmeJAZZ:
Gruppen SalmeJAZZ kombinerer de klassiske salmer med det jazzede lydunivers, hvorved sangene får et nyt format, men stadig beholder deres originale udtryk. Salmerne får et twist af fusion og spændende rytmer, hvorved de gamle danske sange bliver aktuelle og tilgængelige igen. Du får mulighed for at høre salmer med en helt ny konstellation og sound spillet af fire unge, dygtige jazzmusikere!
Johannes Bohn – trommer
Thorbjørn Stafansson – kontrabas
Jakob Lundø – klaver
Jascha Søndergaard – guitar

Info om Aloft Quartet:
We are a quartet from SWE/DEN/NOR at the age of 19 – 20. We play songs composed by all members, and are inspired by the Nordic sound of jazz, but also hold a close eye to the modern American jazzscene, with artists such as Brad Mehldau, Joshua Redman and Aaron Parks. Improvisation and fun is at the core of the music!

Vi håber på at se dig til vores arrangement, og håber på at musikken vil løfte dig op til nye højder denne dag i Marts!

Vision for bæredygtige fremtider: Vores vision er enkel: At en af søjlerne til en bæredygtig fremtid er kultur, og at vi får brug for masser af den vi ikke vi skal blive et “fattigt” samfund. Derfor er alle steder som Domen super vigtige, for at der er en scene til at det kunsteriske vækstlag kan udfolde sig og få mere erfaring – uden det, ingen til at bære fanen videre! Musik har evnen til at opløfte os sindsmæssigt, og kan give folk stor inspiration og drivkraft i deres liv til at udfolde sig mere kreativt, både verbalt og i deres handlinger. Musikkens kraft går (som i klichéen over dem alle) også ud på at forbinde folk fra hele verden, da det er et universelt sprog – i denne mere og mere globale verden vi har, med studerende og flygtninge der oftest rejser langt bort, vil musik altid værre en hjælp på en eller anden måde – om det er live, i høretelefoner eller hvad det end er. En bæredygtig fremtid er en fremtid med musik/musikere, og med rettighederne i behold!

Vision for fremtidens by: En fremtidens by er en by med konstant liv, med stor udveksling af erfaringer og kunst, og med en infrastruktur der er til gavn for naturen og miljøet.

Details

Date:
17/03/2017
Time:
19:30 - 22:30
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

salmejazz
%d bloggers like this: