Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Akupunktur og Kinesisk Medicin

03/04/2018 @ 16:30 - 19:00

akupunktur, kinesisk medicin, lidelser … samspil.

Konceptet KENDSKAB inviterer denne tirsdag akupunktør Kim Haugaard.
Kim har en bred viden om vestlige og østlige behandlingsmetoder og har stor erfaring med at behandle forskellige lidelser.
Eksempler er smerter i kroppen, hovedpiner, traumer fra uheld og skader, allergier, fordøjelsesproblemer, lungesygdomme, nogle former eksemer, bivirkninger fra kemoterapi, hedeture, kolde hænder og fødder, menstruationssmerter, humørsvingninger, energimangel, mm.
Han benytter værktøjer fra sine forskellige uddannelser og kompetencer. Heriblandt posturologi, manuel behandling og kinesisk medicin bla. akupunktur.
Denne eftermiddag vil han give os et indblik i, hvordan han anskuer og behandler sygdomme, samt hvad der gør ham glad i sit arbejde. Kim vil oplyse os om akupunktur og bl.a. snakke om ”hvad, der virker og hvorfor” og yderligere, vil han knytte kommentarer til integration af akupunktur samt spørgsmålet ”hvilken rolle ser du akupunktur have i Danmark i fremtiden?”

KENDSKAB er en blanding af et foredrag og en workshop. Formålet er at sprede kendskab til forskellige behandlingsformer i Danmark samt at sætte rammerne for en god dialog om emnet sundhed. KENDSKAB brænder for stigende integreret behandling og helhedsorienterede tilgange.
Initiativets byggesten er oplysning og dialog og udspringer af platformen >brobyggeri<.

Eftermiddagen vil forløbe med oplæg fra Kim, plads til spørgsmål, dialog med hinanden samt en indlagt pause.

Vi håber, at flere deler interessen for øget sundhed og nysgerrigheden for forskellige tilgange og værktøjer. Arrangementet er gratis. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. En undren og nysgerrighed er et rigtig godt udgangspunkt.

Vi håber at se mange af jer denne tirsdag i Domens flotte rammer 🙂

Vision for bæredygtige fremtider: En tro på- og vision om at øget helhedsorienteret behandling af sundhed og sygdom vil gavne borger, samfund og omgivelser og meget derimellem. En fremtid hvor, flest muligt har det bedst muligt.
I en sådan fremtid vil kærlighed være frygten overlegen og kroppens kloge univers vil respekteres og inspirere os. Balance, i bred forstand, vil være højst øjensynlig såvel som mærkbar. Der vil være mange farver.

Vision for fremtidens by: En by som er smeltedigel og en nærende platform for, at man kan mødes på trods af strømpesokkers farve, (livs)erfaring, uddannelse og interesser. En by med netop nysgerrighed, gode intentioner og indbydende rammer som grobund.

Details

Date:
03/04/2018
Time:
16:30 - 19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Siri Hedevang
%d bloggers like this: