Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Takkekoncert: Fleør

28/06/2018 @ 20:30 - 29/06/2018 @ 02:00

TAK

FLEØR har været undervejs i over to år, og da de langt om længe udgav deres debutalbum “Fata Morgana”  21 april 2018, sendte de den afsted til et brag af en udsolgt release-koncert i B//huset. I processen af at skabe et koncept-album og samtidig stable et pragteksemplar af et orkester på benene, har bandet i sandhed set mangfoldigheden direkte i øjnene i mødet med alle de mange mennesker, som på én eller anden vis har været involveret i og hjulpet med at få Fleør og “Fata Morgana” til at blive virkelighed. Det er takket være mennesker som disse, at musiklivet kan florere fra ingenting til alting, og netop dette vil Fleør gerne fejre med alle jer!

Alle er velkomne til at komme og danse, lytte, skåle og fejre, at musikere, iværksættere, producere, illustratorer, fotografer, branche-folk, overskudsmennesker, underskudsmennesker, din nabo og MANGE FLERE gør det muligt at være musiker i det her land!

Døre: 19.30

Koncert: 21.30

Vision for bæredygtige fremtider: Fleør står for det, som florerer, det som blomstrer, skaber liv og nye muligheder. Vores vision for en bæredygtig fremtid står derfor på et grundlag af at gå sammen, støtte og engagere sig i de gode og grønne idéer.

Vision for fremtidens by: Fremtidens by må og skal være grøn – vi tror på, at det særlige fællesskab, som musikken og andre kulturelle aspekter er, udgør netop den bevægelse, som kan rykke i mentaliteten omkring en grønnere og mere bæredygtig fremtid. Disse fællesskaber er netop funderet i medfølelse, uopfordret engagement og mangfoldighed.

Details

Start:
28/06/2018 @ 20:30
End:
29/06/2018 @ 02:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: