Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

VINK 5-års Jubilæum: En Fejring af Byen

25/05/2018 @ 15:00 - 23:00

VINK AARHUS FYLDER FEM ÅR!

Det er en kæmpe milepæl for os, og vi ønsker derfor at fejre det i fællesskab med jer aarhusianere! Se derfor dette som en åben invitation til VINKs fødseldag, hvor almindelige aarhusianere kan møde og mingle med folk fra det nystartede kreative vækstlag samt de etablerede kulturinstitutioner i sværvægterklassen.

Med arrangementet ønsker VINKaarhus at sætte fokus på byens kulturliv efter et år som kulturhovedstad – for hvad sker der med kulturen, når den har toppet?

Er folk blevet for mætte til nye kulturintiativer? Og hvordan skal kulturen formes i fremtiden i Smilets By? VINKaarhus er et non-profit online kulturmagasin med forankring i det aarhusianske kulturmiljø. Vi har fingeren på vækstlagets puls og har herunder en grundlæggende interesse for de mange kreative iværksættere og kulturelle frontløberes projekter i byen.

Vi vil tage pulsen på Aarhus’ fremtid i form af en paneldebat med nogle af byens førende kulturaktører; bl.a. museumsinspektør hos AroS, Erlend Høyersten, chefredaktør Alexander Loft fra Aarhus Panorama, souschef fra Frontløberne, Stine Skjødt Mygind og formand for foreningen Sydhavnen, Sarah Jarsbo.

Derefter vil vi invitere til dans og musik – hvilke to bands, der vil spille koncert, bliver offentliggjort snarest!

Program:

15:00: Introduktion af VINK & Velkomsttale

15:20: VINK’s stiftere fortæller om VINK’s begyndelse og fremtid

16:00: Paneldebat: Formand for foreningen Sydhavnen, Sarah Jarsbo, direktør og kunstnerisk chef Per Smedegaard fra Teatret Svalegangen og chefredaktør Alexander Loft fra Aarhus Panorama, souschef fra Frontløberne, Stine Skjødt Mygind, Adrian Fey fra Culture Works og museuminspektør for ARoS, Erlend Høyersten i samtale omkring hvad Aarhus betyder for dem som kulturel by

16:45: Pause

17:00 – 17:45: Fortsat: Paneldebat

18:00 – 19:00: Creative Networking

19:10 – 19:20: Danseperformance

19:30 – 20:30: Koncert (navn offentliggøres snarest)

20:35 – 20:45: Danseperformance

21:00 – 22:00: Koncert (navn offentliggøres snarest)

22:00 – 23:00: Afslutning

Vision for bæredygtige fremtider: Non-profit kulturmagasinet VINKaarhus byder på individuelle kulturelle vinkler på Aarhus by: fra litteratur, teater, musik til byliv, afspejles VINKs journalistik konkret i den diversitet som er kendetegnet for vores artikelunivers.

Det gør artiklerne mere levende, og læserne kan fornemme, hvem der har siddet bag tasterne. VINKaarhus’ vision er at have fokus på at skabe et solidt fundament for et bæredygtigt kulturliv i Aarhus. Vi er aktivt deltagende og evigt nysgerrige på kulturmiljøet i byen, det fremtidige som det nuværende, og sofajournalistik er således en by i Rusland for os!

I vores øjne består et bæredygtigt kulturliv af et bredt indhold, som vores journalistik har dyrket fra begyndelsen. Vores engagement i den aarhusianske kulturjungle har således resulteret i gode relationer og samarbejder med mange forskellige kulturinstitutioner i Aarhus – store som små og med et fremadrettet syn på byen.

Vision for fremtidens by: VINKaarhus’ kendetegn er,  at vi altid skuer fremad; med fingeren på den kulturelle puls, retter vi blikket mod fremtidige kulturinitiativer, udviklingen af kreative vækstlag, samt skaber kontakt til de nyeste stjernefrø indenfor kunstgrene. VINKaarhus følger den kreative proces trin for trin i Smilets By på tæt hold. Udover at hylde kulturen med en personlig vinkel har VINKaarhus den styrke, at vi også stiller os kritiske over for vores egen by. Vi er meningsdannende og debatskabende, og vi ønsker at sætte tanker i gang hos vores læsere.

Details

Date:
25/05/2018
Time:
15:00 - 23:00
Event Categories:
, , , , , ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark
%d bloggers like this: