Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

15 års udlandserfaring – what’s next?

05/09/2018 @ 17:00 - 19:00

https://erhvervaarhus.dk/da-DK/Kalender/Event/15-års-udlandserfaring-whats-next

Stambord Aarhus: efter 15 år i USA flyttede Tina Dalsgård Breiner i maj i år tilbage til Danmark. Tina er vendt tilbage med en kandidatuddannelse, international joberfaring samt en solid forståelse af den amerikanske kultur i bagagen. Den 5. september vil hun berette om sin erfaring som hjemvendt udenlandsdansker.

I 2003 rejste Tina Dalsgård Breiner til Michigan, USA som au pair, og hvad der skulle have været et enkelt år af oplevelser endte med 15 år i USA. Tina Dalsgård Breiner flyttede i 2006 fra Michigan til NYC, hvor hun tog en bachelor i marketing og en kandidat i corporate communication. Tina har siden 2012 arbejdet fuldtid for det danske udenrigsministerium ved Danmarks faste mission ved FN i New York. Sideløbende har hun gennem akademisk forskning samt personlige erfaringer fået en stærk forståelse af den amerikanske kultur – og ikke mindst en dybere forståelse af den danske kultur.

Tina Dalsgård Breiner vil under Stambord Aarhus dele ud af sine erfaringer og fortælle om hvilke forventninger og udfordringer, der har fulgt med at være repat. Indlægget vil lægge op til en interaktiv dialog, hvor deltagere er velkomne til at dele af deres egne erfaringer med at vende hjem til Danmark.

Der bliver god tid til at networke med hinanden før og efter indlægget – det er gratis at deltage men husk at tilmelde dig.

Stambord er et globalt koncept for udenlandsdanskere, der mødes den første onsdag i hver måned i 39 byer over hele verden. Visionen med Stambord Aarhus er at styrke byens repat-netværk. Arrangementet afvikles i samarbejde med DABGO.

Vision for bæredygtige fremtider: Ved at skabe en god velkomst for internationale tilflyttere og deres familier, sikres fastholdelse af ressourcer og kompetencer, som det danske samfund efterlyser.

Vision for fremtidens by: Aarhus skal være en mangfoldig by, hvor alle nationaliteter trives og kan danne netværk.

Details

Date:
05/09/2018
Time:
17:00 - 19:00
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Dome of Visions, Pier 2
Pier 2
Aarhus, 8000 Denmark

Organizer

Jesper Theil
%d bloggers like this: