Dome of Visions var med ved Copenhagen Marathon

Der var nerver på, men overordentlig god stemning, da de fem tømrere fra NCC søndag 22. maj 2016 begav sig ud på Copenhagen Marathon med start fra Islands Brygge – iført specialdesignede Dome of Visions t-shirts.

-Jeg håber på en tid under fire timer. Mit ideal er tre en halv time, men der når jeg næppe ned, for jeg har haft lidt småskader her i foråret, og det har sat mig lidt tilbage, sagde en ærlig Jesper Larsen, inden han tog hul på løbet. Han har i øvrigt allerede ét Marathon på sit CV.

IMG_9767

IMG_9768

Jesper Larsen er en fast del af håndværksteamet, når en Dome of Visions i Danmark skal bygges eller rives ned. Derfor havde han til Marathon-dagen fået lavet specielle dome-trøjer i samarbejde med Dome of Visions art director, Stine Skøtt Olesen, til sig selv og sine fire kollegaer.

-Jeg var rigtig glad for at blive kontaktet af Jesper, det cementerede for mig, hvad Dome of Visions gør og betyder for folk. At de var stolte af det, de har bygget, og gerne vil skilte med det, siger Stine Skøtt Olesen og fortæller yderligere om trøjernes design:

-Vi lagde linjen op ad det dome-tøj, som dele af dome-crewet i forvejen har. Med en sort bund og hvidt tryk. Et stort dome-logo på ryggen, der kommer til at danse sig gennem byen, og et NCC på brystet som makker og grundstamme. Jesper og løberne valgte tøjet, der passede til løbernes behov, og gav mulighed for logoernes størrelse og placering – og mine farve ønsker, forklarer hun.

Selv om solen skinnede fra en skyfri himmel, og himlen ikke lovede tegn på regn, var vejret ikke helt som de fem tømrere havde håbet på. Sammen med sine tømrerkolleger ved Jesper nemlig præcist, hvad godt Marathon-vejr er: 12 grader, overskyet og ingen vind.

Jesper har været forudseende og har i forbindelse med Copenhagen Marathon sikret sig husly hos familie på Bryggen.

-Efter sådan et løb er det godt ikke at have langt hjem. Jeg håber, jeg har kræfter til at finde hen til dem, lyder det fra Jesper Larsen, et stykke fra topformen.

IMG_9793IMG_9797

I år passerede over 9000 løbere startlinjen. Den 42,195 kilometer lange rute gik rundt i de københavnske brokvarterer, ind omkring indre by, ud til Københavns Havn og også forbi Søren Kierkegaards Plads, hvor Dome of Visions lige nu er ved at blive pakket ned. Undervejs blev de mange tusind løbere fulgt af omkring 100.000 nysgerrige tilskuere, der med klapsalver, glimmer, musik og heppekor fulgte løbernes vej gennem byen.

Stort tillykke til de fem løbere fra NCC/Dome of Visions – Harry Potts Olsen, Jesper Larsen, Kaspar Palm, Tommi Nielsen og Christian Tenby!

 

FOTO: SIGNE MAI VILSBØLL
TEKST: SØREN EGERT, LUNA S.H.N. & SIGNE MAI VILSBØLL