Dome of Visions er tilbage i Aarhus

Gaffa | Elisabeth Thostrup  0510 2016

Den 4. oktober 2016 slog Dome of Visions igen dørene op med vand på begge sider yderst på Aarhus Havn. Mens efterårssolens gyldne stråler hamrede gennem vinduerne i den store glaskuppel, var hele byen inviteret til indvielse af, hvad der de næste to år skal huse forsamlingshus, mødested og kulturelt kraftværk under et og samme tag.

Sidste gang Dome Of Visions åndende aarhusiansk havneluft var tilbage i 2013, hvor stedet også husede utallige kulturelle eksperimenter, møder og begivenheder. Efter tre år under andre himmelstrøg står Dome of Visions nu igen i Aarhus Havn i en ny og forbedret 3.0-version klar til at afprøve bæredygtighed i både materiel og kulturel forstand.

Stor interesse fra musikere og bands

Selvom Dome of Visions ikke kun er tiltænkt som spillested, lægger kuratorisk assistent Silje Marie Schjødt ikke skjul på, at der er rigtig stor interesse fra bands, der gerne vil bruge Dome of Visions som koncert-venue:

”Dome of Visions kommer til at huse alle mulige kulturelle begivenheder, men helt sikkert også en masse koncerter. Vi synes, det er rigtig fedt, hvis musikere har lyst til at gå ind og arbejde sammen med for eksempel billedkunstnere, dansere eller andre visuelle artister. Vi forsøger at skabe dialog mellem kunstarter, så de sammen kan udvikle noget unikt,” fortæller hun under den smukke efterårsindvielse af Dome of Visions.

Læs mere.