Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang

Lørdag aften var domen fyldt af svingende skørter, nøgne trippende fødder, attitude og ekstrem danseglæde, da Tribal Dance Café inviterede til show og dans i genrene Tribal Style, Sigøjnerdans og Mavedans.

Johanne Teglgård Olsen var forbi, og skabte denne stemningsfulde foto serie til jer der ikke nåede forbi:

Et kreativt fristed

WannaDance er et kreativt fristed, drevet af frivillige kræfter, hvor mennesker på tværs af stil, alder og værdier mødes om dansen. Musikken er varieret og selskabet openminded og fordomsfri, og der er plads til alle. Også dig – uanset om du elsker at danse i bare tæer eller høje hæle.

En dansende legeplads

WannaDance tilbyder røgfrie danseevents, hvor du kan nyde liv og rytmer og god stemning.
WannaDance DJ’s spiller både sanselige og gang-i-den rytmer fra soul-funk, verdensmusik, latin, pop, disco, reggae, Balkan til tribal. Dansen er ikke rammesat, og sammen skaber vi en legeplads og et frirum, hvor vi skabes af at være i og dele dansen.

VISION for bæredygtige fremtider: En bæredygtig dagligdag er Tryg, Glad og Legende, og vibrerer af liv. WannaDance-arrangementer er i den grad vibrerende, både bogstaveligt og hjerteligt, ligesom dansen er bæredygtig energi. At leve bæredygtigt er et liv, hvor man får mere energi tilbage, end der bruges. Hvor vi vokser med opgaverne og bliver inspireret af andre, som de bliver af os.

VISION for fremtidens by: En by med mange rum, både fysiske og sociale. Bygninger, som er organiske, sunde og inspirerende at være i, som fx den runde dome.

De danser igen 14. oktober i Antroposofisk Kulturhus i Højbjerg. Følg med på WannaDance FB

FOTO: Johanne Teglgård Olsen / Dome of Visions
TEKST: WannaDance (red. Luna Signe Hørdum)